Published On: Sub, kol 24th, 2019

Seksi golferica hrvatskog prezimena ‘okupirala’ Instagram

Paige Spiranac slovi kao najseksepilnija golferica na svijetu, ali i sportašica koja odbacuje tvrdnje zlobnika kako je selfie njezin najveći adut i zapravo jedini talent.

Zahvaljujući ljetnim fotografijama koje je podijelilana Instagramu, Paige ima gotovo dva milijuna pratitelja.

Ovoj američkoj golferici atraktivan je izgled donio popularnost na društvenim mrežama, ali i probleme u karijeri.

Portal “The Athletic Build” napravio je popis najseksi sportašica u 2018. godini, a interes za nju i u ovoj godini je ogroman.

View this post on Instagram

Yup I love it here  @princevilleresort

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Paige je ranije u žižu javnosti dospjela je jer se žestoko usprotivila strogim propisima o odijevanju golferica koji brane košulje s velikim dekolteom, tajice ili kratke suknje. A to je upravo i njezin stil odijevanja.

“Noć prije turnira sjedila sam u kupaonici i plakala. Rekla sam si da ne želim prolaziti kroz tu bol i osjećaj bespomoćnosti, samoće, straha… Rekla sam da ne želim da se ijedna djevojčica ili dječak osjeća kako sam se ja tad osjećala”, rekla je jednom prilikom Paige Spiranac (24).

View this post on Instagram

Happy Sunday!

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

“Kad je riječ o svijetu golfa, znam da me ljudi gledaju kao vic. Mislim da to nisam. Da sam muško s istom bazom pratitelja, mislim da me ne bi smatrali vicom. Rekli bi da je to sjajno”, rekla je jednom prilikom lijepa golferica koja je zbog svog izgleda doživljavala je razne neugodnosti.

“Zlostavljali su me preko društvenih mreža, zlostavljali su moju obitelj. Prijetili su mi smrću, ucjenjivali me… To se događalo dok sam pokušavala igrati”, ispričala je jednom prilikom.

View this post on Instagram

Lol at my mom, sister, and pup in the background trying to get out of the video

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Paige je diplomirala na Sveučilištu u San Diegu. Odrasla je u Scottsdaleu u Arizoni, a prije nego što se zainteresirala za golf, trenirala je gimnastiku.

Ljubav prema sportu naslijedila je od roditelja. Njezin otac Dan Spiranac bio je igrač američkog nogometa, a mama Anette profesionalna balerina.

Paige Spiranac porijeklo vuče iz Hrvatske iz koje su njezini preci otišli u SAD.

Video: Super Hot Video of Golfer Paige Spiranac