ŠEFICI VANJSKIH POSLOVA REPUBLIKE SARAJEVO, DIPLOMATSKI ŠAMAR OD ZAGREBA: Na “otvaranju” fiktivnog konzulata u Rijeci dočekao ju je tek nekakav savjetnik…

 Uz diplomatski šamar koji je primila u Rijeci još jedan detalj upao nam je u oči.

Osim što ju od RH dužnosnika nije dočekao nitko s više razine iz Vlade Republike Hrvatske, Turkovićka se može pohvaliti da ju je dočekao ipak jedan visoki dužnosnik jedne republike.

Radi se o Zoranu Perkoviću,  visokom dužnosniku Hrvatske Republike HercegBosne Livnjaku koji je u Sarajevu poznat kao nezasitni  preljubnik koji otima Bošnjacima supruge. Danas je uposlen u Turkovićkinom širem timu. 

 

Dakle u nedostaku domaćina  iz Hrvatske, njen uposlenik pred kamerama je odigrao Riječanina, što bi moglo imati zasluženu posljedicu imenovanja Z.Perkovića, visokog dužnosnika HRHB na poziciju generalnog konzula u Rijeci. Odličan bi to bio izbor i za BIH i za dotičnog. Rijeka je lučki grad prepun strankinja pa bi OEM Riječanke manje stradale a njegovim odlaskom iz Sarajeva, mnoga bošnjačka karijeristica u MVP, točnije njihovi muževi,  bi odmorili.

Dakle “UZP-ovci” ipak valjaju SDA vodstvu, i u miru, a ne samo u ratu. Pogotovo ako stanu uz nogu.

Valjaju kad su poslušni i kad su na Bakirovom i Biserinom  putu “džihada našeg vremena” kako već sljedeće izbore u BIH nazivaju Turkovićkine partijske hanume.

Perković je ranije spominjan po seks skandalu sa suprugom svog najboljeg prijatelja, Bošnjaka kojoj je pomogao da se uposli u MVP BIH.

Jedna srpska obitelj prozivala ga je da im je oteo stan u centru Sarajeva.

Ništa to ne smeta teta Biseri. Niti jedan detalj iz života njenog suradnika,  bliskog suradnika Jadranka Prlića.

A kako nam je poznato s Biserom Turković za sada nema nikakvih seks skandala. 

Možda zato što je šefica svemira, sama po sebi posve dovoljan skandal.