Sedam jednostavnih pitanja za junake u HNS BIH

Uporno u svim priopćenjima i nakon susreta s “facama” iz Europe i USA” naglašavate kako ste okrenuti euroatlantskom putu.

S obzirom da vodeće  članice EU i NATO rade svesrdno na dovršetku genocida nad BH Hrvatima ., s obzirom da podržavaju majorizaciju nad BH Hrvatima i istu su osmislile i provode, od prvog OHR amandmana do danas , s obzirom da su oduševljeni Komšićem, s obzirom, da su uspostsvile Haaški talibanski sud  koji je javno priopćio da ga ne zanimaju zločini Armije SDA nad Hrvatima (dokumentirana rečenica Lousie Arbour), s obzirom da su ista ta EU i NATO presudilo da nije zločin ubiti hrvatsku Grabovicu, da nije zločin zakopati 135 bugojanskih Hrvata u 120 jama, s obzirom da i na dan infanticida nad našom djecom u Vitezu oni pričaju o svemu osim o toj djeci, s obzirom da potpuno prate džihadističke narative o tome što se dogodilo u BIH u ratu 90-ih, sa obizorm da NATO ambasador u BIH Murphey objeručke štiti kreatore jama u Bugojnu, pitamo vas, legitimni predstavnici Hrvata tako vam Oca i Sina i Duha Svetoga:

  1. S kojim pravom i na osnovu kojeg istraživanja govorite u naše ime i s kojim svetim ili nesvetim pravom ste zaključili da su BH Hrvati narod koji bi podržao ulazak u tu protuslavensku ratnu udrugu pod kontrolom Amerike? Udrugu koja upravo isporučuje našu braću Kurde Erdoganu. Narod kojeg je Amerika iskoristila kao topovsko meso, a potom ih izručila. Baš kao i Hrvate.
  2. S kojim pravom i na osnovu kojeg istraživanja ste zaključili da su BIH Hrvati narod koji bi podržao ulazak BIH u EU? U zajednicu zemalja koja je naše ubojice proglasila žrtvom? Ili mislite da ćemo tamo ući odlukom OHR-a a ne bez pitanja nas samih o tome?
  3. Zašto ste okrenuli leđa Dodiku u legitimnom, ustavnom i zakonitom zahtjevu u kojem se traži da Ustavni sud BIH mora biti usklađen s Ustavom BIH i da strani suci u njemu više ne smiju biti? Zato što to traži ista ta Europa , maćeha, naša ubojica od vas? Jeste li nas o tome pitali? Što bi danas bilo od slobodnog zraka koji dišete da su vaši djedovi u Neumu poslušaki austrijskog i engleskog konzula koji su ih nagovarali da odustanu od ustanka protiv Osmanlija? Da su bili slabi poput vas? Da su slušali “maćehu”?
  4. Zašto hrvatski suci i dalje sjede kao ikebane u Ustavnom sudu i time daju privid objektivnosti tog suda? Zašto im ne kažete da napuste taj sud i stanu uz svoj presuđeni i progonjeni narod?
  5. Zašto ne donesete Deklaraciju o nepriznavanju tog suda, onog koji nas je i dekonstituirao putem Komšićevih sudaca, a sve  dok se ne donese Zakon o Ustavnom sudu BIH, baš kako Dayton nalaže –  i time dodatno ojačate demokratsku volju građanske većine u BIH? Čega se točno bojite? Ako ste tu gdje jeste a bojite se , zašto ste i dalje tu?
  6. Zašto ne donesete Deklaraciju u Domu narooda FBIH o trajnom oduzimanju prava veta Komšiću, te nakon toga uputite zahtjev Ustavnom sudu BIH da tražite Komšićevo trenutno proglašenje nesposobnim za vršiti svoju funkciju.Na taj način dokažete i OHR-u i Murpheyu da je Ustavni sud šerijatski sud, budući da će većina u njemu ignorirati vaš zahtjev. I neće smijeniti Komšića . svog poslodavca, i pored jasnog dokaza da nema presjedničku moć veta – uvjet za obnašanje dužnosti.
  7. Inače kako ste? Kako se osjećate ‘vako k’o ljudi?