Published On: Ned, lis 22nd, 2017

SDP SE SLOŽIO S DODIKOM: Bakir ima pravo svoju imovinu pokloniti Erdoganu

Bakir Izetbegović je javnosti izložio program SDA, koji se sastoji od jedne tačke, jedne vizije i jedne mjere: ostavljanje Bosne i Hercegovine u amanet Recepu Tayyipu Erdoganu , kažu u SDP BIH.

Ovakvim izjavama Izetbegović daje snažan argument svima koji žele podijeliti i razvaliti BiH kao jedinstvenu državu i društvo.

Razlika između nas i njih je jasna. SDP BiH ima namjeru poluge sistema nakon izborne pobjede koristiti kako bismo služili građanima i provodili naš, bosanskohercegovački program izgradnje stabilne, suverene, samostalne i razvijene BiH.

Za razliku od nas, feudalističkom, srednjovjekovnom SDA-u, sistem treba da nad građanima, njihovim resursima i njihovim dobrima vladaju, da njihove funkcije, poput begova, njihova djeca nasljeđuju, a da državu ostavljaju u nasljedstvo svojim kućnim prijateljima. 

Pozivamo Bakira Izetbegovića da svoju odanost Erdoganu dokazuje tako što će svu svoju privatnu imovinu, kako god da je stečena, pokloniti ili u testamentu slobodno ostaviti Recepu Tayyipu Erdoganu. 

Što se tiče naše države i domovine, Bosne i Hercegovine, ona pripada svim našim građanima. 

Takvoj državi Turska kao partner, a ne patron, svakako je dobrodošla, jednako kao i svi drugi međunarodni prijatelji Bosne i Hercegovine.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x