Published On: Čet, lis 25th, 2012

SDP BIH : Podsjećamo Tihića i njegovu u paranoji i kriminalu ogrezlu družinu da građani znaju ko je trgovao državom!

Paranoja, strah i panika zbog gubitka pozicija u vlasti SDA još je i veća, zbog onoga što će vrlo brzo izaći u javnost o nelegalnostima koje su pratile rad ove stranke i dijela njezinih čelnika u proteklom vremenu. Mi u SDP-u uradit ćemo sve da se to što prije dogodi, kako bi BiH i njeni građani konačno bili oslobođeni okova korupcije i kriminala u koje ih je bacila višedecenijska vladavina SDA.

Sulejman Tihić, autor neosnovanih optužbi na račun SDP-a je javno, na sjednici Doma naroda, rekao da je spreman ispuniti sve zahtjeve, samo da ne budu smijenjeni ministri iz SDA.

Na jučerašnjoj press konferenciji je to i potvrdio podijelivši novinarima sporazum u kojem jasno stoji da i dalje podržava i da će ubrzano raditi na provedbi Prudskog i sličnih sporazuma koje je potpisivao kad god je netko pred njega stavio bilo kakav papir.

Podsjećamo Tihića i njegovu u paranoji i kriminalu ogrezlim družinu da SDP nikada nije trgovao interesima države, za razliku od SDA koja to u kontinuitetu čini 20 godina.

Nije SDP uništio gospodarstvo ove države, proizveo ovoliki broj nezaposlenih i najvrijednija poduzeća prepustio u ruke tajkuna i kriminalaca, nego je to napravila SDA.

Nije SDP mešetario novcem za povratak i obnovu BiH, nego je to radila SDA koja nikada nije položila račune o milijardama maraka nestalih donacija, kojim se danas kupuju mediji, glasovi na izborima, poduzeća, sveučilišne titule i diplome.

Nije SDP dezerterima, profiterima i podrumaša davao boračke naknade, ostavljajući istinske heroje obrane bez hljeba, nego je to radila SDA.

Nije SDP lažnim patriotizmom maskirao bezočnu pljačku nacionalnog bogatstva svih ovih godina i na ime toga punio svoje džepove, nego je to radila SDA.

Nije SDP krivotvorio ostavke svojih ministara, kako bi sačuvao fotelje, već je to radila SDA, što je kao totalitarna i nedemokratska praksa odbačeno i od Venecijanske komisije Vijeća Europe.

Svemu ovome polako se bliži kraj, jer odlaskom SDA iz vlasti dolazi vrijeme polaganja računa pred narodom.

Zato u strahu od istine SDA ne preza ni od najgnusnijih laži i podvala. Ipak, svakome iole politički pismenom je jasno da se iza priča o tobožnjim izdajama države, uništavanja državnih institucija krije pokušaj ove stranke da spriječi obračun pravne države sa kriminalom.

Za razliku od SDA, država Bosna i Hercegovina je za SDP svetinja i nikada nećemo pristati na bilo kakve podjele.

Za razliku od SDA mi želimo državu u kojoj će radnici od svoga rada moći živjeti, u kojoj će istinski branitelji imati položaj koji zaslužuju, u kojoj će kriminalci biti u zatvorima, a ne u direktorskim ili ministarskim foteljama, državu u kojoj će mladi imati priliku za ugodan život, a umirovljenici sigurnu starost, ali i državu pravde u kojoj će kriminalci biti u zatvoru.

SDP će se snažno suprotstaviti harangi koja se vodi protiv nas i na laži odgovoriti isključivo istinom koje se mnogi najviše i plaše.

(FENA / em)

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare