Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

SDP BIH : Podsjećamo Tihića i njegovu u paranoji i kriminalu ogrezlu družinu da građani znaju ko je trgovao državom!

Must Read

Paranoja, strah i panika zbog gubitka pozicija u vlasti SDA još je i veća, zbog onoga što će vrlo brzo izaći u javnost o nelegalnostima koje su pratile rad ove stranke i dijela njezinih čelnika u proteklom vremenu. Mi u SDP-u uradit ćemo sve da se to što prije dogodi, kako bi BiH i njeni građani konačno bili oslobođeni okova korupcije i kriminala u koje ih je bacila višedecenijska vladavina SDA.

Sulejman Tihić, autor neosnovanih optužbi na račun SDP-a je javno, na sjednici Doma naroda, rekao da je spreman ispuniti sve zahtjeve, samo da ne budu smijenjeni ministri iz SDA.

Na jučerašnjoj press konferenciji je to i potvrdio podijelivši novinarima sporazum u kojem jasno stoji da i dalje podržava i da će ubrzano raditi na provedbi Prudskog i sličnih sporazuma koje je potpisivao kad god je netko pred njega stavio bilo kakav papir.

Podsjećamo Tihića i njegovu u paranoji i kriminalu ogrezlim družinu da SDP nikada nije trgovao interesima države, za razliku od SDA koja to u kontinuitetu čini 20 godina.

Nije SDP uništio gospodarstvo ove države, proizveo ovoliki broj nezaposlenih i najvrijednija poduzeća prepustio u ruke tajkuna i kriminalaca, nego je to napravila SDA.

Nije SDP mešetario novcem za povratak i obnovu BiH, nego je to radila SDA koja nikada nije položila račune o milijardama maraka nestalih donacija, kojim se danas kupuju mediji, glasovi na izborima, poduzeća, sveučilišne titule i diplome.

Nije SDP dezerterima, profiterima i podrumaša davao boračke naknade, ostavljajući istinske heroje obrane bez hljeba, nego je to radila SDA.

Nije SDP lažnim patriotizmom maskirao bezočnu pljačku nacionalnog bogatstva svih ovih godina i na ime toga punio svoje džepove, nego je to radila SDA.

Nije SDP krivotvorio ostavke svojih ministara, kako bi sačuvao fotelje, već je to radila SDA, što je kao totalitarna i nedemokratska praksa odbačeno i od Venecijanske komisije Vijeća Europe.

Svemu ovome polako se bliži kraj, jer odlaskom SDA iz vlasti dolazi vrijeme polaganja računa pred narodom.

Zato u strahu od istine SDA ne preza ni od najgnusnijih laži i podvala. Ipak, svakome iole politički pismenom je jasno da se iza priča o tobožnjim izdajama države, uništavanja državnih institucija krije pokušaj ove stranke da spriječi obračun pravne države sa kriminalom.

Za razliku od SDA, država Bosna i Hercegovina je za SDP svetinja i nikada nećemo pristati na bilo kakve podjele.

Za razliku od SDA mi želimo državu u kojoj će radnici od svoga rada moći živjeti, u kojoj će istinski branitelji imati položaj koji zaslužuju, u kojoj će kriminalci biti u zatvorima, a ne u direktorskim ili ministarskim foteljama, državu u kojoj će mladi imati priliku za ugodan život, a umirovljenici sigurnu starost, ali i državu pravde u kojoj će kriminalci biti u zatvoru.

SDP će se snažno suprotstaviti harangi koja se vodi protiv nas i na laži odgovoriti isključivo istinom koje se mnogi najviše i plaše.

(FENA / em)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Mladić razbijenom bocom pokušao ubiti 59-godišnjaka na Trgu bana Jelačića

Hrvatska policija je uhitila, a zatim i hospitalizirala 18-godišnjaka koji je sinoć oko 23 sata na središnjem zagrebačkom trgu,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -