Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

SDA: “Prošla su vremena kada je Lagumdžija preko medija izmišljao laži predstavljajući ih istinom”

Must Read

“Prošla su vremena kada je Zlatko Lagumdžija preko svojih podobnih medija izmišljao laži predstavljajući ih istinom”, priopćila je danas Stranka demokratske akcije (SDA) povodom “lažnih izjava predsjednika SDP-a Zlatka Lagumdžije na stranačkoj konvenciji u Zenici”.

SDA je, kako napominje, uvjerena da se građani dobro sjećaju da je Lagumdžija zahtijevao i zajedno s SBB-om, SNSD-om, SDS-om i dva HDZ-a glasao za izbacivanje ministara SDA iz Vijeća ministara Bosne i Hercegovine.

“Dok Dodik priča o podjeli BiH, Lagumdžija i Radončić otišli su dalje te zajedno s dva HDZ-a potpisali najsramniji sporazum o podjeli BiH, svodeći Bošnjake na političku manjinu čak i u FBiH.

Kako je Zlatko Lagumdžija principijelan, najbolje govori da je fotelju ministra vanjskih poslova BiH platio usvajanjem nedostatnog proračuna BiH pa danas u njemu nema sredstava ni za gorivo za helikoptere koji bi gasili požare po cijeloj BiH”, citat je iz priopćenja SDA.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Tisuće Britanaca primile su krv zaraženu HIV-om i hepatitisom. Sad će dobiti odštetu

Britanija će platiti više od 12.7 milijarda dolara odštete tisućama pacijenata, sedamdesetih i osamdesetih godina liječenih krvlju zaraženom HIV-om...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -