SASTANAK U KOLONIJI NJEGOVE EKSELENCIJE: Dogovorene cijene i trasa plina, naglašena erkološka svijest iliti briga za bugojanske perivoje?

Dragan Čović, lider naroda Petra Hercega, naroda kojeg US u BIH iskorjenjuje brže nego Indijance Amerike,  sastao se u Mostaru s američkim veleposlanikom u BiH Michaelom Murphyjem s kojim je razgovarao o trenutnoj političkoj situaciji u BiH.

Čović je na Twitteru objavio kako je s američkim veleposlanikom, kao i uvijek, održao konstruktivan razgovor.

“Razgovarali smo o trenutnoj političkoj situaciji u BiH i naporima da se postigne širok i održiv napredak. Naše najbliže partnerstvo s SAD-om ostaje ključno za naš brzi put prema EU i NATO-u”, poručio je Čović.

Kako saznajemo od našeg izvora iz US ambasade Mirze M. Murpheya je zanimalo kako brzo udaraju hrvatski udarnici iz smjera Dalmacije prema Hercegovini i hoće li cijevi moći izdržati tlačni pritisak američkog plina koji je nešto prpošniji od ruskog.

Murphey je naglasio da cijev mora biti točno zajamčene halal tvrdoće te da , kada bude prolazila kroz Bugojno mora se paziti da se neke livade zaobiđu pošto seu na njima skrivene neke NATO kosti. Kosti Hrvata koje su važne da se zaobiđu radi BH NATO puta.

Razgovarano je i o cijeni. Murphey je konstruktivno kazao “Nećete vi određivati cijennu”.

Razgovarano je i o upravi Južne Interkonekcije. Murphey je kazao “Nećete vi određivati upravu, ovo je naša zemlja”.

Razgovarano je i o Wiklileaks članku koji optužuje Murpheya da pomaže  ratnim zločincima u skrivanju od sudova.

Da skrivam zločince OHR bi me sankcionirao – kazao je Murphey, a OHR me neće sankcionirati jer je OHR moj.

Uglavnom bio je to konstrukitvan sastanak pun “moranja”-

U zemljici Njegove Ekselencije.

Napomena: Boldani dio je cinizam, ponegdje i satira. Pozivajući se na Prvi amandman najusrdnije molimo Selminu političku priležnicu da nas ne prebacuje u Gantanamo. Fala Slobodni Zapade. I još jedna napomena: Otkud vam da su Hrvati iz BIH za NATO? Kad ste nas to uopće pitali? Čak i Indijance ste pitali jesu li za vatrenu vodu? Onomad prije genocida. Red je da upitate.