SARAJEVU ĆE PROSTITUCIJA NEDOSTAJATI: Najagilniji vojnik bošnjačkog nacionalizma podnio je ostavku. Grad plače. Možda osvane i na vijećnici kao dio hairli pop kulture…

Valentin Inzko danas je podnio ostavku koju je prihvatio Upravni odbor Vijeća za provedbu mira u BiH te će uskoro napustiti BIH.

Nažalost ne uz masovne prosvjede naših naroda i pokunjene glave, kako kriminalci i silnici trebaju odlaziti na svoja vječna lovišta nego bogatiji za nekoliko milijuna Eura.

Za sobom ostavlja zemlju punu nacionalizma, korupcije i  terorista,od kojih su neki operirali i po rodnoj mu Austriji. Pronoseći tamo taj divnu duh Bosne za koji Inzko ovih dana tvrdi da njime treba pobosančiti cijelu Europu.

 Novi visoki predstavnik u našoj zemlji bit će (možda) Nijemac Christian Schmidt kojeg Hamas mediji u BIH već baždare da krene sa silom prema Srbima i Hrvatima u BIH.
Zadnji put kad je njemački diktator dolazio u Sarajevo nisu čekali da  uđe u Sarajevo .
Palili su sinagoge i vješali Srbe prije nego je Hitler osvojio Sarajevo. Valjda kao znak dobrodošlice.
Pokreta otpora u Sarajevu nije bilo sve godine okupacije. Iz tog im razloga Tito nije htio dati orden grada heroja dok je Zagreb zbog snažnog pokreta otpora taj orden među prvima dobio.
Jedini su grad Europe u kojem su se židovske bogomolje rušile prije ulaska nacista.

“Danas su u Sarajevu ambasadori zemalja članica Upravnog odbora Vijeća za provedbu mira službeno imenovali Christiana Schmidta za sljedećeg visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini, nakon što ga je za to mjesto kandidirala Njemačka”, kazali su iz OHR-a.

Rusija je bila protiv ove odluke.

OHR će sada obavijestiti generalnog sekretara Ujedinjenih nacija o odluci Upravnog odbora PIC-a. Do sada je Vijeće sigurnosti UN-a potvrđivalo imenovanje novog visokog predstavnika.

Tako će Valentin Inzko, skupa bavarska flundra koja je u BiH ponavljala SDA fraze 12 godina, napustiti našu zemlju. A  koja je svo ovo vrijeme bila više njegova nego  naša.

Sve su učestaliji pozivi da se u potpunosti ukine funkcija visokog predstavnika. Hrvati i Srbi na njegov dolazak gledaju sa skepsom i kao na nastavak austrougarske aneksije naše zemlje.

Zamjeraju mu uvođenje bonskih ovlasti koje Dayton uopće ne dopušta te uporno služenje bošnjačkim ratnim ciljevima koje žele ostvariti u miru. Staviti pod kontrolu dva naroda baš kao u doba kapetana Gradaščevića a sve pod egidom: “Ne može manjina upravljati većinom”

No zanimljivo , kad je Palestina u pitanju, tako ne govore.

more recommended stories