SARAJEVSKOARAPSKI MEDIJI U SLUŽBI PRIKRIVANJA MEĐUNARODNOG TERORIZMA: Kolektivna šutnja, omerta o skandaloznom “državničkom” veličanju obrednog klanja BH građana, došla je iz centrale SDA?

Zvuči nevjerojatno al doslovce niti jedan medij u BIH koji nadzire “antifašistička, patriotska, građanska, probosanska” opcija nije primjetio da je ministrica vanjskih poslova BIH pustila javnu suzu za čovjekom koji je bio odgojitelj, oštrač noževa i zapovjednik ubojicama 3000 US građana, koji su prije toga svoje monstruozne vještine vježbali nad građanima BIH. Javnost to ne zna no Sakibovi đavoli nisu ubijali samo Srbe i Hrvate. Javna je tajna o kojoj se i danas potiho govori u Srednjoj Bosni, da su u Zenici, metropoli SDA-ovog Prostora džihada ratnih godina, ubili dvije djevojčice, Bošnjakinje, koje su po njihovim mjerilima bile “oskudno odjevene” za “pravu muslimanku (nosile su ljeti kratke hlače i t-shirt majice).

Kako je među Zeničanima nastao žamor te je  prijetilo da dođe do eskalacije sukoba između domicilnog bošnjačkog stanovništva i mudžahedina, cijela je stvar zataškana, obitelji ubijenih su navodno “bogato zbrinute” te maknute daleko od BIH.

Ludilo ove zemlje tako je poprimilo nove obrise cenzure projekta smrti. Čiji je rodonačelnik otac Bakira Izetbegovića. Rahmetli Alija. Skupa sa svojom fašističkom ideologijom Islamske Deklaracije.

Naslovnica Klixa, i treći dan nakon statusa Bisere Turković ne donosi niti riječ o tome.

Ujedno se potvrdilo da su sve strane ambasade u BIH brifirane od strane lokalnih uposlenika, pa im Turkovićkin proteroristički ispad nije niti preveden niti su upoznati s time.

Klix umjesto osude zločina i osude državne ministrice , umjesto toga naglašava ovakve vijesti. Tako se najčitaniji portal u zemlji prometnuo u zaštitnika laži. Suočavanje sa zločinima namijenjeno je za cafire. Srbe i Hrvate. Ne za Bošnjake. El Mudžahid bi valjda trebao ostati vrijednost kojoj će se diviti buduća pokoljena. I budući US ambasadori u našoj zemlji,

 

Apeliramo stoga na sve naše čitatelje da podijelite ovaj post, uzmete tastature u ruke i pišete ambasadama u susjednim državama RH, Srbiji ili Crnoj Gori. Ambasadori Nelson, Matt Field, Johan Sattler, pojma nemaju da je šefica MVP BIH javno digla na pijedestal zaslužnog, monstruma, drugog čovjeka do Alije koji je u doba rata dopuštao ne samo obredna klanja BH građana, nego i praksu da se njihove odrezane glave odnose kao znak “pažnje i zahvale” lokalnim SDA moćnicima , znak zahvale što ih se pustilo da svoje džihadističke vještine uče na nama kako bi ih 9/11/2001 godine mogli primjeniti na građanima Amerike, pri čemu su ubili i 8 Hrvata te 2 Srbina.

Apeliramo na vas, dragi čitatelji da tvitate na US ambasadu Hrvatske, Mađarske, Srbije, Crne Gore, UK ambasade susjednih država i svima za koje mislite da mogu pomoći da se razbije zid šutnje koji medijski Prostor džihada pod kontrolom stranke koja je i službeno. članica Muslimanskog bratstva, razbije.

Dosta su ovom zemljom upravljali Čengići, Živalji, Izetbegovići i lude babe  Turkovićke.

U ime naše djece koju su njeni heroji poklali, u ime Augustine i Biljane, molimo vas, pišite, pišite, pišite!

 

Apeliramo na bošnjačku proeuropsku mladost koja ima za cilj da BIH jednog dana postane normalno , sekularno, građansko društvo , da urade isto.

Ministričina izjava je direktno uperena protiv i vaše i naše  proeuropske budućnosti.

Ne želimo da mladi Bošnjaci budu na bilo koji način diskriminirani u odnosu na Srbe ili Hrvate u BIH. Smatramo ih najboljim muslimanima svijeta, budućim europskim mostom Zapada i Istoka.

Želimo da imaju jednaka radna prava u Europi kao i svi mi, da ne nose nikakvu stigmu zbog džihadističkog  ludila SDA partije  i da budu ponosni kao i mi što dolaze iz BIH.

Uvjet za to je da se posljednja ratna garnitura koja još uvijek konzumira vlast, umjesto što bi trebala konzumirati zatvorske ćelije zbog sudjelovanja i poticanja na ratne zločine nad BH ženama, djecom i starcima, makne daleko od BH institucija. U magacine prošlosti!

Ne u naše ime! – neka to bude naš zajednički stav.

SDA je teroristička stranka što je presuđeno na najvišim US sudovima. Njeni vojnici poput KSM-a i dalje prijete svijetu. Mjesto joj je u sudnicama svjetskih sudova za terorizam. Ne na našim plećima. Ako ste doista patrioti BIH, pošaljite ih skupa s nama  u prošlost! Taj čin je preduvjet naše zajedničke budućnosti. Vi to možete! Postoji cijeli niz bošnjačkih stranaka koje nemaju taj balast terorizma a koje jednako dobro mogu zastupati vaše stavove. Ne treba nam bliskoistočna partija u BIH. Imali su šansu koju ste im dali, prokockali su je. Kaznie ih!