Sanel Kajan prema svemu sudeći izmislio je nagradu nepostojeće udruge te ju dodijelio sam sebi. Što dalje?

Uvaženi zastupnik Sanel Kajan Bošnjake čini se smatra debilima ,informatički nepismenima i podložnima manipulaciji.

Nakon što je uhvaćen u mizogoniji i nacimu,(prvo je prijetio ženi , kolegici nazvavši je zmijom kamenjarkom a potom je pozvao svoje glasače da se strpe još malo jer će “takvi skoro nestati”,što nije ništa drugo nego nacizam. Koncep rase i tla.

Kako bi popravio svoj imidž. Kajan je otišao na Google i googla “mother and child care logo”. Potom je uslikao sam sebe držeći u ruci dildo posuđen od neke goropadne stranačke kolegice, ili vlastiti, nećemo sad spominjati članove obitelji, jelte te je načinio selfie.

Mudrim računalnim umijećem Kajan je spojio dvije fotografije u jednu, te objavio status kako je “njegov rad prepoznat” i kako je eto dobio priznanje “Centra za zaštitu prava žena i djece”.

Kad ne leži vraže, tog i takvog centra u BIH nema registriranog.

Inače kod dodjele priznanja, Kajanski, obično udruge navedu za koje razdoblje se dodjeljuje priznanje a priznanje se fotorafira tako da se ne vidi. Ili da podsjeća na nepoćudne predmete , čije posjedovanje, Kuran časni, strogo zabranjuje, a Allah strogo kažnjava.

Inače kada Kajan govori o skorom nestanku naroda “zmijuge kamenjarke” on zapravo ne zagovara bošnjački koncept politike tihog genocida nego se poziva na HDZ vrijednosti. On naime aludira na uspješan  Granić-Plenkovićev koncept iseljavanja BH Hrvata iz BIH kako bi došlo do uspješne pomirbe Hrvatske i Sarajeva te u idućem koraku Oluje 2 kojom bi RH dovršila austrijski koncept deserbizacije prostora Zapadno od Drine te na prostoru od Istre do Foče stvorila stabilan Prostor džihada. Te tako sprala svog “užasni grijeh UZP-a” kada je slabila obranu BIH smještajem tisuća vojnosposobnih Bošnjaka u dalmatinske hotele. Što kaže Suljagić, “da ste nas oslobodili, da ste nas pustili da se borimo, kraj rata bio bi posve drugačiji”.

Kakva misao boga ti dragog. Kajanovska.

U svakom slučaju nameće se pitanje što dalje s Kajanom? Hoće li ga bošnjačka javnost kazniti za ovu bijednu manipulaciju?

Ništa dalje. Nema dalje.

Iz videa koji je HMS-u poslao čitatelj vidljivo je da je Kajan zaspao za vrijeme trajanja sjednice jer se u pozadini čuje drugi zastupnik koji je držao govor.

Nema osude bošnjačke javnosti kada Tužiteljstvo BIH ne istražuje zločine nad Hrvatima, nema osude bošnjačke javnosti kada Kajan vrši torturu najmizoginijeg stupnja nad Hrvaticama u parlamentu.

Nema građanske BIH niti će je biti poručuje nam Sanel Kajan na svom primjeru te nas upozorava da nikad ne vjerujemo njemu i njegovom narodu niti njihovom građanskom potencijalu. Kojeg da ima bile bi blokirane sarajevske ulice dok se Kajan ne ispriča i dok sudovi u BIH ne krenu istraživati zločine nad svim građanima BIH neovisno o naiconalnosti.