Published On: Ned, lip 19th, 2016

SAD: Roditelji kćer “poklonili” starijem muškarcu u znak zahvalnosti za uslugu

Vlasti SAD uhitile su roditelje koji su poklonili svoju 14-godišnju kćerku mnogo starijem muškarcu kako bi mu se odužili jer im je financijski pomogao.

Policija je u četvrtak uhitila Amiše Danijela Stolcfusa (43) i njegovu suprugu Saville (42), koji su roditelji tinejdžerice, kao i muškarca za kojeg se ona udala, 51-godišnjeg Lija Kaplana, prenio je britanski BBC.

U Kaplanovoj kući, u gradu Fistervil, u državi Pennsylvaniji, pronađeno je još 11 djevojčica, starih između šest mjeseci i 18 godina. Smatra se da su svi amiši, iako se u sudskim spisima ne objašnjava odakle potječu ta djeca.

Kaplan je optužen za različita kaznena djela seksualne prirode, uključujući odnos sa maloljetnim licem, a otac djevojčice za sudjelovanje u zavjeri za počinjenje odnosa s maljoletnim licem. u sudskim spisima se navodi da je amiški bračni par bio zahvalan Kaplanu pošto im je pomogao da im farma ne bude zaplijenjena, a priznali su da su mu dali svoju kćerku, pošto su na internetu pronašli informacije prema kojima to djelo nije protuzakonito.

Djevojčica, koja sada ima 18 godina, prvi put je ostala trudna gotovo odmah pošto su je roditelji “poklonili” Kaplanu, a drugi put kad je imala 17 godina.