Published On: Tue, Sep 5th, 2017

SAD IMAJU PUNO RAZORNIJE ORUŽJE OD NUKLERANE BOMBE: U Sjevernu Koreju šalju Valentina Inzka?

U obavještajnim krugovima već se otvoreno govori o suptilnom uništenju Sj. Koreje. Procjene rizika govore da bi nuklearni napad bio potpuna greška u ovom trenutku.

Naši izvori iz Sarajeva, koji bolje od same Amerike znaju, što se događa u Washingtonu, pošto se javno hvale kako upravljaju US ambasadom, tvrde kako američki State Department planira u Sj. Koreju uvesti najrazornije oružje koje imaju.

Izvoz demokracije, točnije ona doktrina koju je trenutna administracija u SAD-u odbacila za zemlje Europe, mogla bi ipak biti primjenjena u Sj. Koreji.

Taj model pokazao se kao iznimno uspješan i bezbolan u procesu paraliziranja potencijalno funkcionalnih država.

BIH je najbolji primjer kako oružje zvano “Valentin Inzko” djeluje na neku zemlju.

Potpuna paraliza demokracije, korupcija, bijeg investitora,radikalizam, sve to ako bi se uspjelo instalirati u Pjongjang od sjevernokorejskog režima uskoro ne bi bilo ništa.

Vlasti u Sj. Koreji također su upoznate s ovim američkim planovima i ne shvaćaju ih niti malo benigno.

Tvrde da će odgovoriti još radikalnije ako SAD od Koreje pokuša napraviti Bosnu, te da će u slučaju slanja Inzka u Texasu instalirati Daytonski ustav. Ovakav odgovor već je razljutio Amerikance.

U slučaju da sam Inzko ne uspije,  State Department razmišlja o dodatnom slanju Wolfghanga Petritshca i Jerke Lijanovića. Možda čak i Paddya Ashdowna.

Strah je tek da ovaj trojac uz Inzka ne bi bio previše razoran za buduću demokraciju kakvu SAD želi vidjeti u Sj. Koreji. Opet neke procjene govore da bi čak i ovaj trojac bio preslab za paralizu sjevernokorejskog sustava. U tom slučaju moguće je da SAD u Pjongjang pošalje Patricka Moona, a možda čak i Željka Komšića te i cijeli Krug99.

Valentin Inzko nije htio davati izjave o ovim špekulacijama. Na naš upit da prokomentira ovu izjavu, rečeno nam je da g. Inzko upravo spava na jednoj konferenciji. I da ga je haram buditi.

Nova administracija u Washingtonu trenutno skenira kratere razvalina bosanskohercegovačkog društva nakon ere vladavine Valentina Inzka te je samo stvar trenutka kada će analitičari izići sa zaključkom je li Inzko dovoljan ili nije za rušenje režima na ovoj poluotočnoj državi.

Ukoliko skeniranje bude pozitivno doznajemo da će s Inzkom u Sj.Koreju ići kompletan BH NGO sektor, nekoliko novinara, cijeli niz medija i sva ona struktura koja u BIH uspješno drži u zamrznutom kaosu dva i pol desetljeća.

Ovo je ujedno dobra vijest za BIH jer činjenica da ovoliku mašineriju žele premjestiti u Sj. Koreju dobar je znak  da nova administracija u SAD-u našu zemlju više ne vidi kao Guam. I da će nam dopustiti da konzumiramo demokraciju.

Uskoro opširnije…

Napomena: ovaj tekst je satira, zajamčena je poveljama o ljudskim pravima i medijskim slobodama. Najljepše molimo US vlasti u našoj zemlji da nam zbog ovog teksta ne uskraćuju građanska i ljudska prava u našem Guamu. Pardon u BIH.