Nedjelja, 14 travnja, 2024

RUSI PRED VUČIĆEM OTKRILI TEKUĆINU U KOJOJ SE DIŠE: Srpski predsjednik impresioniran onim što čine!

Must Read

Dmitrij Rogozin zadužen za industriju naoružanja prikazao je rezultate rada Fonda perspektivnog istraživanja

Na društvenim mrežama objavljena je snimka na kojem se vidi kako ruski znanstvenici pred srpskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem psa stavljaju u cijev. Na snimci djeluje kako je cijev ispunjena nekom tekućinom. To je pogledalo više tisuća ljudi, a među komentarima se može vidjeti da ljudima nije jasno što se zapravo dogodilo s psom.

U tekstu ruskih medija, a prenose srpski, o Vučićevoj posjeti Rusiji, navodi se da je Vučiću tom prilikom potpredsjednik ruske vlade Dmitrij Rogozin zadužen za industriju naoružanja prikazao rezultate rada Fonda perspektivnog istraživanja. Kako se navodi, Rogozin je Vučiću tom prilikom pokazao nekoliko izuma, a jedna od njih je i “tekućina koja diše”.

Pred Vučićem je pas jazavčar zaronjen u rezervoar ispunjen tekućinom koja ne sadrži dušik, a koji je poslije nekog vremena izronio živ i zdrav, navode ruski mediji. – Vučić je psa potom pomazio i priznao da je veoma impresioniran – navode ruski mediji. Riječ je o tekućini koja bi trebala eliminirati uvjete za nastanak dekompresivne bolesti pri spašavanju mornara iz potonulih podmornica, ali isto tako da spriječi prerano rađanje djece ili spasi ljude kojima su dišni organi stradali u požaru.

Ta tekućina je pred srpskim predsjednikom prvi put prikazana u javnosti. Podmornice na dubinama od više od 100 metara ne mogu se velikom brzinom podignuti na površinu upravo zbog dekompresijske bolesti. Kako bi te situacije izbjegli u budućnosti u podmornicama će biti tekućina bez dušika, navodi TASS, pa će se oštećene podmornice moći brzo podignuti na površinu.

https://youtu.be/tcj0eZIM5W8

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

IZ HAAŠKE LADICE “NIJE SE DOGODILO” Ispovijest Srbina iz Srebrenice: Oštrio je nož i prijetio da će prvo klati djecu

Imao je samo devet godina kada su njegovu obiteljsku kuću napali srebrenički Muslimani. U brutalnom masakru vojnika Nasera Orića ubijeni...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -