Published On: Uto, lis 29th, 2019

Rujevica rasprodana za samo 2 sata povodom ključne utakmice Vatrenih, Slovake čeka pakao

Hrvatska nogometna reprezentacija 16. će se studenog na stadionu HNK Rijeka (Rujevica) suočiti s reprezentacijom Slovačke, a ulaznice za navedenu utakmicu rasprodane su već prvog dana pretprodaje.

Vatreni će posljednji kvalifikacijski susret za Europsko prvenstvo 2020. godine odigrati pred 8.211 navijača, koliki je kapacitet stadiona HNK Rijeka za navedenu utakmicu, a činjenica da je cijeli raspoloživ kontingent ulaznica za navedenu utakmicu rasprodan u jednom danu svjedoči kako će hrvatske reprezentativce u Rijeci dočekati odlična atmosfera, naveli su iz HNS-a.

Doznaje se kako su ulaznice na internetu su bile rasprodane u 25 minuta, dok su na blagajnama otišle nakon dva sata. 

Zahvaljujemo hrvatskim navijačima na podršci Vatrenima te se radujemo sjajnoj atmosferi u Rijeci! Također zahvaljujemo navijačima na strpljenju nakon što je veliki broj pokušaja kupovina putem interneta u 12 sati nakratko izazvao poteškoće s radom servera, ističu iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Hrvatskoj je dovoljan bod u ovoj utakmici kako bi osigurala plasman na Europsko prvenstvo. Podsjećamo kako su u prvoj utakmici u Slovačkoj, Vatreni demontrirali silu i razbili Slovake s visokih 4:0, ali sada bi utakmica mogla biti znatno teža.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare