Published On: Pet, ruj 17th, 2021

Ronaldo i nokautirana zaštitarka su se prije nekoliko godina posvađali: “Ovo je Švicarska, dragi”

Dogodilo se to tijekom zagrijavanja igrača kada je portugalski napadač uputio neprecizan, ali snažan udarac. Lopta je pogodila zaštitarku, koja je odmah u bolovima pala na pod. Pritrčali su joj ostali zaštitari pomoći, a odmah joj je prišao i Ronaldo.

Nakon utakmice Ronaldo je pronašao zaštitarku i poklonio joj dres u kojem je odigrao susret i zabio gol, a ona je sad otkrila da to nije bio njihov prvi susret i detalje trenutka kad su se prvi put sreli. Prvi je susret bio manje fizički bolan, ali prošao je uz psovke s jedne i druge strane.

“Kad je igrao za Real Madrid sve je završilo na psovkama. Nisam znala tko je on”, ispričala je Marisa Nobile pa pobliže opisala što se tada dogodilo. “Rekla sam mu da je utakmica gotova i da ljudi ne odlaze jer on i dalje trči po terenu. Nastavio je, a ja sam bila umorna. Rekao mi je da idem razgovarati s trenerom. Vratila sam se i rekla mu: ‘Hoćeš li prestati ili ne? Ovo je Švicarska, dragi!’. Rekao mi je kamo da odem, a ja sam mu rekla da je bezobrazan.”

Priznala je da joj se nije svidio, no to se promijenilo nakon što ju je sad pogodio loptom i potom se došao ispričati:

“Držao me za ruku i milovao mi lice. Ispitivao me jesam li dobro. Sad sam njegova najveća navijačica.”

0 0 glasovi
Ocjena članka
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x