Subota, 25 svibnja, 2024

Riblja Čorba neće svirati u Hrvatskoj

Must Read

Frontmen srbijanske rock-grupe “Riblja čorba” Bora Đorđević opovrgnuo je ranije najave da će održati koncert u Zagrebu i u intervjuu beogradskim “Večernjim novostima” u nedjelju izjavio kako ostaje pri ranijoj odluci da neće svirati u Hrvatskoj.

“Odavno sam rekao da neću ići u Hrvatsku i držim do toga i dalje”, rekao je Đorđević, tvrdeći kako mu se nedavna najava koncerta u Zagrebu razbila o glavu.

“Nije da se nešto sad inatim. Htio sam pokazati malo dobre volje oko odlaska u Hrvatsku i to mi se olupalo o glavu”, rekao je pjevač i šef “Riblje čorbe”.

“Napravio sam gestu dobre volje. ‘Čorba’ u Hrvatskoj ima fanove koji nas iskreno vole, koji se takmiče tko će biti na više naših koncerata u Sloveniji i koji tetoviraju znak ‘Riblje čorbe’ na ruci. I ima ih koliko hoćeš, iz Čakovca, Varaždina, Zagreba, Istre, čak i dijela Splita. Njima ne smeta to što sam Srbin, niti meni smeta što su oni Hrvati. Jednostavno, slušamo rokenrol”, rekao je Đorđević, među fanovima poznatiji kao Bora Čorba.

“Pozvali su nas u Čakovec da svratimo i svratili smo. E sad, možda sam pogriješio što sam dao intervju i, budući su me stalno pitali kad ću u Zagreb, rekao: Kad se ova vlast u Srbiji sjeti da ima najbolji bend u istočnoj Europi i odluči nas poslati kao službene predstavnike Srbije u Hrvatsku, onda ćemo doći sa zadovoljstvom. Kao da sam bacio atomsku bombu! Počeli su me pljuvati i Hrvati i Srbi”, požalio se Đorđević novinaru beogradskih “Novosti”, niječući da novac ima ikakve veze s njegovom odlukom.

“Profesionalac sam i živim od novca. Ali, ne prodajem se baš bezveze… ‘Parni valjak’ se već bio raspao kada je došao u Beograd. Hrvati imaju tu sreću da im je kompozitor na čelu države, koji ih je maltene sastavio dekretom, pa su počeli ponovo svirati. Došli su u Beograd koji ih se zaželio i lijepo prošli, što mi je osobito drago. Nemam ništa protiv njihovih dolazaka”, rekao je Bora Čorba u intervjuu “Večernjim novostima”.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

REUTERS: Putin želi prekid rata u Ukrajini na trenutnim linijama razdvajanja?

Ruski predsjednik Vladimir Putin spreman je zaustaviti rat u Ukrajini uz pregovore o prekidu vatre koji bi priznali trenutnu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -