Published On: Sub, ruj 3rd, 2016

RELJIĆ O UHIĆENJU NAVODNOG HRVATSKOG ŠPIJUNA: Radi se o Vučićevoj “senzaciji” nakon što je dobio po prstima od EU-a

“Radi se o slučaju stvorenom u dnevnoplitičke svrhe, nakon što je Srbija ‘dobila po prstima’ od predsjednika EK Jeana Claudea Juncera, izjavio je za Hrvatsku televiziju ekspert za sigurnost Smiljan Reljić, komentirajući uhićenje navodnog hrvatskog špijuna u Beogradu, prenosi Hrvatski Medijski Servis.
Reljić je kazao kako hrvatska obavještajna zajednica trenutno nema interesa baviti se svojim suradnicima u Srbiji, obzirom da je donesen Zakon o oprostu koji se najvjerojatnije odnosi i na uhićenog čovjeka”, izjavio je u Dnevniku 3 ratni ravnatelj SZUP-a Smiljan Reljić.
“Očito je kako Aleksandar Vučić ne podnosi ništa što se nalazi s ove strane Dunava i na sve načine pokušava prikazati Hrvate kao ishodište svih svojih problema”, naglasio je.
Dodao je kako između sigurnosnih zajednica Hrvatske i Srbije mora postojati i najvjerojatnije postoji kanal komunikacije.
“Ovakvi su se problemi trebali rješavati diplomatskim putem. Način na koji je to objavljeno je dokaz namjere da se ovo prezentira kao senzacija i da se nas prikaže kao loše momke”, tvrdi Reljić. Vjeruje da će se ovaj slučaj nastaviti rješavati diplomatskim kanalima. /HMS/

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x