Subota, 15 lipnja, 2024

Registracija vozila-što sve plaćamo?

Must Read

Svaki građanin koji posjeduju automobil u prosjeku ponovnu registraciju vozila plati oko 500 KM. Istraživanje koje su proveli Centri civilnih inicijativa u prethodnoj godini pokazalo je da postoji niz nedostataka prilikom sprovođenja zakonskih odredbi u ovoj oblasti.
Tragom te informacije, istražili smo šta sve građani plaćaju prilikom registracije vozila.
Potrošački TV magazin “Bar kod“ u produkciji Udruge Futura, koncipiran je i orijentiran ka zaštiti potrošača. Emitira se na BHT1 u premijernom izdanju subotom od 13.15h te repriznom srijedom u 13.15h.
Emitiranje emisija ovakvog tipa uvijek opravdava svoje postojanje. Mnogo je prevara, loših usluga, bilo da se radi o privatnim poduzećima ili javnim. Svaki prodavač zna što je dobro, a što loše i upravo tu leži namjera ove emisije da se radi na promociji kvalitetnih odnosa.
Ukoliko smatrate da su Vam prekršena potrošačka prava kontaktirajte uredništvo potrošačkog magazina “Bar kod” putem tel.: 036/580-201 ili na mail:barkod@futura.ba

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NATO osniva misiju koja će pomoći i osposobljavati Ukrajinu

Ministri obrane NATO-a sastat će se danas u Bruxellesu na drugom danu razgovora o formaliziranju potpore transatlantskog saveza Ukrajini. Zemlje...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -