Published On: Pet, kol 31st, 2018

Recept za sretnu vezu: Četiri teme o kojima svakodnevno trebate razgovarati

Ono što je najvažnije za vašu vezu i odnos s partnerom je zdrava komunikacija. Razgovor o sljedeće četiri teme biste trebali svakodnevno poticati sve dok vam to ne uđe u rutinu.

1. Daljnji ciljevi

Razgovor o ciljevima motivirat će vas da krenete u njihovo ostvarivanje. Važno je imati podršku partnera koja vam može pomoći na putu k ostvarenju vaših snova. No, osim vlastitih, razgovarajte i o zajedničkim ciljevima i aktivnostima koje su izuzetno bitan faktor svakog odnosa.

2. Drage uspomene

Sjećanje na lijepe trenutke oraspoložit će vas u trenutku i navesti da planirate daljnje zajedničke avanture. Osim toga, osjećat ćete se povezanije s vašim partnerom te ćete iz dana u dan produbljivati vaš odnos.

3. Zdravlje

Iako ponekad ne želimo pričati o bolestima i vlastitim tegobama kako nekoga ne bismo opterećivali, zdravlje je na kraju krajeva najvažnije i o njemu moramo otvoreno razgovarati. Objasnite partneru što vas muči i dopustite mu da bude uz vas i pomogne vam.

4. Dnevne boljke

Bilo da je riječ o problemima na poslu, svađi s prijateljicom ili bilo čemu sličnom – uvijek sve dijelite s partnerom. Iskažite si međusobno povjerenje i bliskost te ga potaknite da se i on vama otvori.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare