Published On: Sri, tra 21st, 2021

RAT U DOBA KORONE: Ako želi ratovati poslije 22h navečer Bakir će morati cijepiti Bošnjake

Na većini teritorija koji je pod kontrolom “genocidaša” i dalje je na snazi policijski sat. I tu nije samo RS. Poznato je da ZHŽ i dalje ima policijski sat, jednako kao i HBŽ i PŽ i HNŽ.

Koliko bi Sarajevo koštao rat ako bi patrioti morali mirovati od 23h do 5h ujutro u smislu oslobađanja zemlje od okupatora i agresora na našu zemlju?

Zamislimo generala na Sakiba na punktu u Širokom kako se smrzaje u neko gluho doba noći čekajući da bude 5 ujutro da može nastaviti s oslobađanjem ZHŽ naroda od okupatora ili Šerifa Patkovića nad Banja Lukom?

Većina vojnih analitičara slaže se  da bi takav rat bio preskup za SDA i da fazno vremensko ratovanje ne mogu platiti niti puno bogatije arapske partije.

Stoga jedino što preostaje jeste cijepljenje, masovno cijepljenje svih vojno sposobnih Bošnjaka kako ne bi nepotrebno bili zaustavljani na punktovima i propuštali sjajnu priliku da postanu šehidi, zbog nepotrebne papirologije.

E sada, tu imamo novi problem, kako netko tko nije u stanju osigurati cjepiva, i eri kad cijeli svijet nabavlja cijepiva , jeste sutra u stanju osigurati sve potrebno za rat?

A tu mislimo na minobacače, maske, deke, oružje, municiju, i sve što u toj igri za odrasle treba.

Da ne govorimo da će biti potrebne i nove količine respiratora za kemijsko borbeno djelovanje.

I tu dolazimo do čarobne zajedničke imenice zbog koje je počeo rat u Bosni. Barem ovaj medijski.

Respiratori.

Dodajmo ovome i podatak da je Svjetska zdravstvena organizacija (WTO) zabranila kretanje masovnim vojnim formacijama, te je dozvoljeno samo gerilsko ratovanje u grupama od 5 ljudi ili manje uz naravno poštivanje mjera predostrožnosti poput socijalne distance, pranje i dezinfekcija ruku prije i poslije svakog zločina itd.