Published On: Pet, pro 20th, 2019

Raspodjelile se komicije u Domu naroda: Marini Pendeš samo dvije…

Marina Pendeš zna tajnu borbe protiv stres od viška funkcija. Ona je ministrica, zastupnica u domu naroda, dakle sama je sebi zakonodavna vlast, dok izvršava kao dio izvršne vlasti, zakone koje sama sebi nameće. Šefica je udruge HDZ žene, i odnedavno je članica dvaju komisija u Domu naroda. Još nije ušla u sudbenu vlast. Kad će ne znamo no  u slobodno vrijeme postrojava čak i vojsku. Kako žena stigne? I zašto se ne prijavi na Miss of The Universe?

Dom naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine je danas, na redovnoj sjednici, Donio odluku o imenovanju članova stalnih komisija tog doma – Ustavnopravne komisije, Komisije za financije i proračun te Komisije za vanjsku i trgovinsku politiku, carine, promet i komunikacije.

Članovi Ustavnopravne komisije su: Asim Sarajlić, Amir Fazlić, Sredoje Nović, Lazar Prodanović, Bariša Čolak i Lidija Bradara.

U Komisiju za financije i proračun imenovani su: Amir Fazlić, Denis Bećirović, Nikola Špirić, Dušanka Majkić, Lidija Bradara i Marina Pendeš.

Komisiju za vanjsku i trgovinsku politiku, carine, promet i komunikacije Doma naroda čine: Amir Fazlić, Fahrudin Radončić, Dušanka Majkić, Mladen Bosić, Marina Pendeš i Zlatko Miletić.

Po okončanju redovne, bit će održana i hitna sjednica Doma naroda na kojoj bi, između ostalog, trebalo da se nađe Prijedlog zakona o Proračunu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2019. godinu, koji je u srijedu usvojio Zastupnički dom državnog parlamenta, kao i više financijskih sporazuma.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare