Published On: Sri, kol 11th, 2021

Protiv Miroslava Škore pokrenut stegovni postupak

Sud časti Domovinskog pokreta pokrenuo je postupak zbog povrede članskih prava i obveza protiv člana Stranke Miroslava Škore.

“Sud časti Domovinskog pokreta je na sjednici održanoj 10. kolovoza 2021., na temelju zahtjeva ovlaštene osobe za pokretanje stegovnog postupka zbog povrede članskih prava i obveza protiv člana Stranke Miroslava Škore, jednoglasno donio odluku o pokretanju stegovnog postupka protiv člana Stranke Miroslava Škore.

Članu Stranke Miroslavu Škori miruju sva prava i obveze do donošenja pravomoćne odluke o stegovnoj odgovornosti, a najdulje u trajanju od 90 dana od trenutka pokretanja stegovnog postupka”, priopćili su.

Podsjetimo, Miroslav Škoro osim što je dao ostavku na mjestu predsjednika stranke Domovinski pokret najavio je i pokretanje tri kaznenih prijava, nakon što je u medije iscurila priča kako je bio prisiljen odstupiti zbog navodno nekontroliranog trošenja stranačkog novca.

S tim kompromitirajućim informacijama navodno ga je suočio njegov zamjenik Mario Radić, koji je u međuvremenu postao v.d. predsjednika stranke.

Kako vrijeme odmiče, sve više je međusobnih napada između članova Domovinskog pokreta, a u ponedjeljak se opet oglasio na Facebooku i poručio: “Domovinski pokret i mene pokušavaju uništiti manipulatori”.

Koji će odgovori imati na odluku Suda časti Domovinskog pokreta, ostaje nam vidjeti, prenosi Hina.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x