Srijeda, 24 travnja, 2024

PROROČICA IZ DUBLINA U SPLITU ‘Stiže smak svijeta, papa Franjo vodi katolike u propast!’

Must Read

PROROČICA IZ DUBLINA U SPLITU 'Stiže smak svijeta, papa Franjo vodi katolike u propast!'

 Kontroverzna “Knjiga istine” predstavila se u Splitu i Zagrebu ove subote i nedjelje, što je događaj koji je poprilično podigao temperaturu među svećenicima i obrazovanijim katoličkim laicima, budući da službena Crkva smatra kako je riječ o – sotonskom odvajanju vjernika od Katoličke crkve, piše Slobodna Dalmacija .
O čemu se radi? “Knjigu istine” navodno je napisala irska proročica koja sebe naziva “Marija od Božjeg milosrđa”, najavljujući skorašnji smak svijeta i da je upravo ona poslana upozoriti na Kristov drugi dolazak. Tvrdi kako poruke prima od Presvetog Trojstva, Isusa i Marije, a katolike je posebno iznervirala navodima kako je papa Benedikt XVI. posljednji pravi papa, dok je papa Frane lažni prorok koji vodi katolike u propast!
U letku uz seminar koji se održao u Domu HV-a u splitskoj Lori, stoji:
“Posebni predstavnik će doći da pruži svoje iskustvo iz prve ruke, kojem je svjedočio u bliskoj suradnji s Marijom od Božjeg milosrđa i o hitnoj i svetoj misiji spasenja svih duša. Ovaj potvrđeni predstavnik je pobožan katolik i putovao je u mnoge zemlje diljem svijeta da širi poruke nade vječnog spasenja…” – stoji u pozivu u kojem se najavljuje osnivanje centara molitve i molitvenih zajednica u Hrvatskoj.
– Poruke Marije od Božanskog Milosrđa, kao djelovanje navodne vidjelice, sadrže brojne i teške, povijesne i činjenične pogreške u preko 650 navodnih poruka, koje proturječe nauku Katoličke crkve, mističnoj tradiciji autentične katoličke privatne objave – tvrdi dr. Mark Miravalle, profesor teologije i mariologije na Franjevačkom sveučilištu u Ohiu, a kao primjere navodi ponajprije “poruku” o legitimnosti valjano izabranog pape:
– To znači odbacivanje katoličkih koncila, katekizama i kanonskog prava u pogledu legitimnosti valjano izabranog pape. Navodne poruka prepune su negativno opominjućih praznih priča o osuđivanju i sudu u riječima i izričajima koji beskonačno milosrđe i ljubav Oca i Sina prikazuju na krivi način. Navodna poruka o papi proriče nadolazeću shizmu u Crkvi, što bi moglo postati samoispunjavajuće proročanstvo, sotonski cilj i strategija koja bi djelomično mogla proizlaziti iz nasljedovanja ekstremno opasnih i shizmatskih poruka koje širi proročica iz okolice Dublina – upozorava dr. Mark Miravalle.
Premda je knjiga masovno raspačavana i u Hrvatskoj, osim dubrovačkog biskupa Mate Uzinića, ostali biskupi ili teolozi nisu se javno oglašavali o njoj, a msgr. Uzinić uočava:
– Kad sam svojevremeno ustvrdio da će se i papi Franji Cvjetnica sa svojim “Hosana“ pretvoriti u Veliki petak sa svojim “raspni“, nisam ni slutio da će taj “raspni“ dolaziti od onih koji se predstavljaju kao dobri i pobožni katolici, a upravo to se događa po onima koji su povjerovali u laži tzv. Knjige istine, koja nije ništa drugo doli laž kojom otac laži, Sotona, želi zavesti i zavodi vjernike i učiniti ih sredstvima svog zavođenja.
Molit ću se za sve one koji su se dali zavesti, a neki od njih su postali i zavoditelji, da se vrate u crkveno zajedništvo iz kojeg su se sami isključili, a tim i Istini koju papa Franjo navješćuje i svjedoči, kao što su je navješćivali i svjedočili njegovi prethodnici – zaključuje biskup Uzinić.
0 0 votes
Article Rating
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Sve se (opet) vrti oko Srba

I tri desetljeća nakon što je “Oluja” velikosrpski san pretvorila u noćnu moru, Srbi – umalo ne rekoh hrvatski!...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x