Published On: Ned, kol 22nd, 2021

Problem šutnje hrvatske političke elite u BIH Hrvate će skupo koštati…

Svojedobno je Komšić izjavio da je ABIH jedina u BIH branila antifašističke tekovine.

Nije bilo reakcije iz HNS-a niti HDZBIH. Plaćeni su da brane simboličke punkotve za naš narod. Nisu ih branili. Hrvatska šutnja im se činila kao bolji odgovor. Ignoriranje Komšića.

Potom je bila još jedna u nizu javnih divinizacija lika i djela Rasima Delića.

Nije bilo reakcije iz HNS-a niti HDZBIH.

Slično se dogodilo s izjavama o Sakibu Mahmuljinu. Trebalo je par dana da se dočeka osuda veličanja tog čovjeka.

Džaferovićeva izjava o tome kako Armija BIH koja je radila neke od najužasnijih zločina nad građanima BIH, zbog kojih je svojedobno napisana i optužnica samom vođi tzv. “Prostora Džihada” Aliji Izetbegoviću, najgrublje je kršenje Inzkovog zakona , koje se ne smije, niti  može ignorirati. Naš pobijeni narod, naš iseljeni narod, naša granatama raznešena djeca, naši vojnici kojima su ritualno Džaferovi naturalizirani sugrađani sjekli glave, zaslužuju minimum minimuma hrabrosti od hrvatske političke elite. Ako će ta elita i dalje nastaviti šutjeti vrijeme im je sjeći političke karijere. Naprosto ta šutnja predstavlja novi tupi udarac u potiljak, svakom članu obitelji pobijenog, svakoj majci koja je gledala kako joj raznose dijete, ili ga odvode u logor. U Jablanici recimo. Ili u Hadžićima.

Nadamo se da iz HNS-a i HDZBIH nema priopćenja iz razloga jer njihovi pravni timovi sastavljaju optužni prijedlog protiv Džaferovića.Inače bi ispalo da mi njih plaćamo da ne rade ništa. Odnosno da šute i u ovako eksplicitnim situacijama. Radi svojih karijera, nadajući se da baš nitko tu kukavičku šutnju primjetiti neće.

Što naravno nije istina. Jel tako?

N skandaloznu Džaferovićevu izjavu kako su zločini na tlu Prostora Džihada bili tek pojedinačni hirevi, nikako djela zapovjedne strukture ABIH, od hrvatskih političara reagirali su tek Karamatić Mario i Ilija Cvitanović. Je li moguće da će ostati samo na njima dvojici?

Stotine ministara, zastupnika, pravnika, uglednih javnih osoba, baš nitko od njih reagirao nije.

I baš niti jedan jedini, mali bijedni fratrizančić. Koji su uvijek spremni reći o svemu sve, osim kada treba dirnuti u “Svete borce” i kada Predsjednik države javno ustvrdi da ubojstvo dvojice franjevaca u Fojnici nije bio zločin Armije BIH.

Eto takvima država Hrvatska daje milijune eura. Da si kupe nove haljnice, odu na dermoabraziju, plate si teretanicu, kako bi mogli nastaviti s eutanazijom hrvatskog nacionalnog ponosa.

5 stoljeća Ahdname . 5 stoljeća molitvene zajednice.

Zajednice u nestajanju.

Kao politički narod su izgleda  davno isčezli. A ljute se ako im kažeš da to nisu.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x