Published On: Pet, ožu 17th, 2023

Priscilla Presley više ne bira sredstva kojima napada unuku Riley Keough u borbi za nasljedstvo

Nakon smrti Lise Marie Presley ostalo je značajno nasljedstvo, a među time i Elvisov fond koji bi prema nasljednoj liniji trebao pripasti Lisinoj djeci. Međutim, u priču o nasljeđivanju se umiješala Priscilla Presley koja tvrdi da je oporuka nevažeća i traži svoj udio u ostavštini

Premda oporuka pokojne Lise Marie Presley jasno govori da njezino nasljedstvo nakon smrti pripada njezinim trima kćerima, uključujući i glumicu Riley Keough, samo nasljeđivanje sada je na čekanju. Umiješala se baka Priscilla Presley koja tvrdi kako bi dio ostavinske mase trebao pripasti i njoj, a sumnja i u lažiranje potpisa preminule kćeri. Kako bi pobijedila svoje unuke, odlučila je igrati na sve dostupne karte.

Ona se bori protiv svoje unuke, glumice Riley Keough, oko imanja Lise Marie — ali i, što je najvažnije, ključeva Gracelanda.

Iako Elvisova jedinica nije imala kontakt niti je htjela komunicirati s bivšim suprugom Michaelom Lockwoodom, on se odnedavno umiješao u pravnu bitku. Lockwood, koji je otac 14-godišnjih blizanki Finley i Harper, sada želi zastupati djevojčice u pravnoj bitci. Gitarist zatražio je od suca prošlog tjedna da ga uključi u postupak kako bi govorio u ime svojih maloljetnih kćeri, što svakako ne ide u prilog najstarijoj Keough.

Priscilla i Lockwood bliski su već nekoliko godina. Iako nije bio pozvan na sprovod Lise Marie, Priscilla ga je uvela na Graceland pa je i on bio prisutan ceremoniji. Njihovo prijateljstvo i njegovo miješanje u sudski postupak moglo bi značiti da su se udružili protiv Keough.

‘Nije to ništa novo, Michael i Priscilla oduvijek su bili bliski, rekao je izvor blizak obitelji.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Michael Lockwood (@michaellockwoodthemusician)

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
AbnorMal
AbnorMal
13 dana prije

Živo me zanima kako će se ovo sve zavrišiti!
🤔

HR🇭🇷HBojovnik
HR🇭🇷HBojovnik
Šta ti kažeš na ovo?  AbnorMal
13 dana prije

veliko bogatstvo puno gotovana..zlo i naopako velim ja..pozdrav legendo 🫡

AbnorMal
AbnorMal
Šta ti kažeš na ovo?  HR🇭🇷HBojovnik
13 dana prije

👋