Published On: Ned, kol 29th, 2021

Pretjecala svadbenu kolonu pa sletjela s ceste, poginula suvozačica

Automobil kojim je upravljala vozačica krenuo je u pretjecanje svadbene kolone nakon čega je izletio s ceste te se zabio u betonski rub kanala.

Jedna osoba smrtno je stradala dok su dvije teško ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 19 sati na državnoj cesti na izlazu iz Vladislavaca.

Prema neslužbenim informacijama, automobil kojim je upravljala vozačica krenuo je u pretjecanje svadbene kolone nakon čega je izletio s ceste te se zabio u betonski rub kanala. U automobilu su bile još dvije suputnice, a jedna je smrtno stradala na mjestu nesreće. Vozačica i druga suputnica s teškim su ozljedama prebačene u KBC Osijek, piše 24sata.

Vatrogasci JVP Čepin izašli su na teren. Za 24sata su kazali da je poginula suvozačica na prednjem sjedalu dok vozačica nije bila pri svijesti, ali je davala znakove života kad su je izvlačili.

– Večeras je cesta odnijela jedan mladi život, a 2 su ozlijeđena… Vozači, oprezno u prometu! Intervencija u cestovnom prometu, Vladislavci… Na intervenciji sudjelovali JVP Čepin s 1 vozilom i 6 vatrogasaca, JVP Grada Osijeka s 2 vozila i 7 vatrogasaca, DVD Čepin s 1 vozilom i 3 vatrogasca te DVD Vladislavci s 1 vozilom i 5 vatrogasaca – objavili su na svojoj Facebook stranici.

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x