Subota, 13 travnja, 2024

FTV:Reketaranje u Hercegovini uz blagoslov policije?! O reketu FTV-a, FTV ne zna ništa…

Must Read

Hercegovčki poduzetnici godinama su nekažnjeno reketirani, navodi se u prilogu magazina Mreža Federalne televizije u kojem je objavljen i presretnuti razgovor ”poznatih kriminalaca hercegovačkog podzemlja”.

”Iznuda novca, ucjene, reket. U tim uvjetima godinama je funkcionirala Hercegovina. Samo rijetki se otome usuđuju govoriti. Kada šutnja prestane, zavlada panika”, navela je FTV.

Federalna TV je došla do audio snimaka koji potvrđuju upravo spregu visokopozicioniranih dužnosnika zapadnohercegovačke policije i kriminalaca.

”Radi se presretnutim telefonskim razgovorima poznatih kriminalaca hercegovačkog podzemlja Tomislava Pandžića, u BiH procesuiranog i zbog pranja novca, koji trenutno živi u Hrvatskoj, te Roberta Iličića, osuđivanog narkodilera i osumnjičenog za kazneno dijelo terorizam. Oni su bili organizatori nelegalne proizvodnje cigareta u Drinovcima kod Gruda, a nakon što su otkriveni, smišljali su strategiju odbrane uz svesrdnu pomoć pojedinaca iz policijskih struktura u Grudama i Ljubuškom”, navodi FTV i dodaje kako se na snimkama, između ostalog, čuje kako moraju izdvajati i proviziju 2 posto za Boru Leku, tada šefa krim policije PU Grude.

Reketarenje kroz institucije u BIH nije ništa novo. Reket FTV-a je recimo javna stvar u Srednjoj Bosni. Bakir Hadžiomerović o tome zna puno. Jako puno. O tome FTV nije napravila prilog. Ako novinarka FTV-a želi snimiti super cool prilog kako je reketarila FTV molimo da nam se javi u desk.

Poskok.info

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

GENERAL LJUBO ĆESIĆ ROJS Kako je pomogao 10.050 obitelji pripadnika HV i HVO kad su svi od nas digli ruke. Jedini pomogao obitelji generala...

General Ljubo Ćesić Rojs ima ogromne zasluge koje je stekao u ratu i u poraću. Svima nam je poznata...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -