Srijeda, 24 travnja, 2024

Preko društvenih mreža oprostili su se kao da su znali što ih čeka

Must Read

Za Tenu, Domagoja, Antoniju i Vjekoslava, četvoro studenata mostarskog Sveučilišta iz Slavonije, put kući na božićne blagdane se pretvorilo u put bez povratka, piše Večernji list BiH.
Jedini preživjeli, Stjepan, u nevjerici je jučer u mostarskoj bolnici iščekivao da se na vratima pojavi četvero njegovih suputnika i prijatelja koji su svoje mlade živote okončali u hladnoj Neretvi.
 
[envira-gallery id=”204916″]
Život kroz fotografije
Jučer smo na Facebooku pokušali doznati nešto više o mladim Slavoncima. Ana i Vjekoslav u vezi su još od 2010. Dvoje mladih Vinkovčana inače su bili iz susjednih sela, Antonija iz Momleta, a Vjekoslav iz Donjeg Novog Sela, zajedno su provodili ljetovanja, proslavljali nove godine, studirali daleko od doma, u drugoj državi i na koncu zajedno otišli u neki drugi, bolji svijet. Domagoj, Đakovčanin, sudeći po profilu na FB, zavolio je grad na Neretvi i Stari most na kojem se i fotografirao s majkom. “Majka je besmrtna ljubav, ljubav koja nema usporedbe, ona kojoj donosiš svoje nevolje i kojoj je uvijek stalo, piše Večernji list BiH.
Majke su sve to i još mnogo toga”, napisao je Domagoj uz fotografiju s majkom. Ono što je sviju ostavilo u šoku je fotografija koju je večer prije nesreće postavio jedan od njegovih prijatelja, a na kojoj je i Domagoj. Komentar uz fotografiju je “..nikad zbogom, samo doviđenja.. “.
Zajednička putovanja
Domagoj je sa Stjepanom prije nepuna dva mjeseca posjetio i Trogir, prijatelji su se fotografirali uz brodice. Uživali su u studentskim danima. Đakovčanka Tena jedva je čekala krenuti na put doma za blagdane. Iako je uživala u Hercegovini, rado se vraćala svojoj Slavoniji. Dan prije pogibije Tena je na Facebooku napisala kako se osjeća sretno jer putuje za Đakovo. Put koji se na kraju pokazao kao put bez povratka.

0 0 votes
Article Rating
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Tko nam to predlaže rezoluciju o Srebrenici?

Službeno to su Njemačka i Ruanda. No praktično, to je SR Njemačka. Zemlja koja u ovoj priči ima dvojak...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x