Nedjelja, 14 travnja, 2024

Predvidjela snijeg u Egiptu, pad Mubaraka i Morsija, a sada i Amerike?

Must Read

Egipatski numerolog Džoj Ajad jedina je predvidjela da će krajem ove godine u Egiptu pasti snijeg, što je bilo nezamislivo. Ajad je poznata i po tome što je svojevremeno najavila pad dva režima – Hosnija Mubaraka i Mohameda Morsija.

Ajad, koju zovu “egipatskim prorokom”, najavaljuje da će 2014. godina donijeti Egiptu sreću i zadovoljstvo. SAD će, prema njenom predviđano, imati tešku godinu i mogu se očekuju velike prirodne kataklizme. Osim toga, tvrdi ona, u Americi će se dogoditi veliki raskol u društvu, koji može postati početak kraja one Amerike na koju smo navikli.

 

 

Ona je objasnila i na čemu temelji svoju prognozu. Između ostalog, zato što broj 2014. daje zbroj 7 (2 +0 +1 +4 jednako je 7). Prema Tori, Bibliji i Kuranu – cifra 7 je savršenstvo.

 

 

Svojevremeno, njena prognoza za kraj 2013. godine i snijeg u Egiptu zvučala je nevjerojatno. Ali, u Kairu je prvi put poslije mnogo desetljeća pao snijeg. Tijekom noći živa u termometru u nizu kvartova egipatske glavnog padala je do “samo” plus 3 stupnja. Za stanovnike zemlje u kojoj prosječna zimska temperatura dostiže plus 18 stupnjeva to je bilo surovo iskušenje.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Blokirali smo oglase izdajničkog DC-a Mate Granića

Jer novcem se može kupiti sve i svakog u RH. U HercegBosni ne može. I nemoj da nam netko smeće...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -