Srijeda, 24 travnja, 2024

Predstavnički dom prihvatio nacrt Regulacijskog plana za Počitelj

Must Read

Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH prihvatio je Nacrt Regulacionog plana povijesnog gradskog područja Počitelj za razdoblje od 2008. do 2018. godine, koji je izradio ‘ECO-PLAN’ d.o.o. Mostar.

Zaključkom je zadužen predlagač, Federalno ministarstvo prostornog uređenja kao nositelj pripreme plana da organizira i provede Javnu raspravu u trajanju od 60 dana, u koju će biti uključena i lokalna zajednica. Javna rasprava će biti organizirana od 16. prosinca 2013. godine do 13. veljače 2014. godine, najavili su iz Federalnog ministarstva prostornog uređenja.

Javni uvid u Nacrt Regulacionog plana povijesnog gradskog područja Počitelj za razdoblje od 2008. do 2018. godine (grafički i tekstualni dio), može se izvršiti u prostorijama općine Čapljina, u prostorijama Federalnog ministarstva prostornog uređenja i kod predsjednika mjesne zajednice Počitelj – Hotanj, Mije Vukančića.

Federalno ministarstvo prostornog uređenja izvršit će javno izlaganje tematskih karata u prostorijama ‘Međunarodne likovne kolonije’ u Počitelju 08. siječnja 2014. godine, uz prezentaciju eksperata izrađivača planskog dokumenta.

Javna prezentacija i rasprava bit će održana 09. siječnja 2014. godine u dvorani Općinskog vijeća Čapljine. Sugestije i prijedloge sa obrazloženjem na Nacrt plana, zainteresirani mogu predati svakim radnim danom na protokol Općine Čapljina.

0 0 votes
Article Rating
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Tko nam to predlaže rezoluciju o Srebrenici?

Službeno to su Njemačka i Ruanda. No praktično, to je SR Njemačka. Zemlja koja u ovoj priči ima dvojak...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x