Published On: Ned, svi 7th, 2017

Pred turistima upucao bivšu djevojku i njezinog dečka

Danas nešto poslije 14 sati ispred hotela Pineta u Vrsaru došlo je do pucnjave.

Policija i Hitna pomoć su na terenu, a policija je blokirala pristup hotelu. Nakon što su ipred hotela odjeknuli pucnjevi, nastala je panika.

Ozlijeđenim je osobama prva pomoć pružena na mjestu događaja, a potom su prevezene u bolnicu.

Policija je objavila kako traga za Danijelom Brnosom (1987.) za kojega se sumnja da je pucao u 19-godišnju djevojku i 23-godišnjeg mladića, koji su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u Opću bolnicu Pula, priopćeno je iz MUP-a
Danijel Brnos je u vrijeme izvršenja kaznenog djela bio odjeven u sivu majicu s kapuljačom, a sumnja se da se sa šireg mjesta događaja udaljio u tamnom sportskom vozilu, najvjerojatnije marke BMW.

“Pozivamo građane koji imaju korisna saznanja o počinitelju da informacije dojave na broj 192”, priopćeno je iz MUP-a.

Kako neslužbeno doznaje Glas Istre, do pucnjave je došlo na recepciji hotela, gdje je, prema dostupnom informacijama, muškarac najprije pucao u svoju bivšu djevojku, a potom i u njezinog dečka.

Ranjena djevojka, u dobi od oko dvadesetak godina, zaposlenica je hotela. Mladić u kasnim dvadesetima koji je također ranjen nije djelatnik Pinete. Muškarac koji ih je ranio hicima iz vatrenog oružja navodno je pucao zbog ljubomore jer je sumnjao da se njegova bivša sad viđa s mladićem u čijem ju je društvu zatekao.

Prema nepotvrđenim informacijama, djevojka je napadača već prijavljivala policiji zbog navodnih prijetnji da će joj nauditi.

Sve se odvijalo pred očima šokiranih turista.