Published On: Sri, stu 11th, 2015

Potresna ispovijest mlade Meksikanke: Silovali su me 43.200 puta


Do 30 muškaraca svakog dana tokom četiri godine silovalo je Karlu Jacinto iz Meksika. Ona procjenjuje kako je bila silovana 43.200 puta nakon što je pala u ruke trgovaca ljudi.
Njena priča naglašava brutalnu realnost trgovine ljudima na području Meksika i SAD-a te uništene živote desetke hiljada djevojaka poput Karle, objavio je CNN.
Trgovina ljudima postala je unosan i rasprostranjen posao koji ne poznaje granice te povezuje gradove iz unutrašnjosti Meksika s gradovima kao što su Atlanta i New York.
Dužnosnici SAD-a i Meksika prstom upiru u grad Tenancingo koji je godinama bio glavni izvor trgovine ljudima i mjesto gdje se žrtve otimaju.
Karla je kazala kako je bila zlostavljana od kada zna za sebe te da ju je već s 5 godina seksualno zlostavljao rođak. S 12 godina upoznala je mladića koji je bio 10 godina stariji od nje.

 Potresna ispovijest mlade Meksikanke:  Silovali su me 43.200 puta

Prvo je bio ljubazan prema njoj i kupovao joj stvari te je nakon kraćeg poznanstva i lošeg odnosa u porodici odlučila otići živjeti s njim. Jedno vrijeme joj je bilo lijepo, no ubrzo su počele kroz stan prolaziti razna djevojke i rođaci njenog dečka. Kada ga je pitala o čemu se radi on joj je odgovorio: “Oni su svodnici”.
“Nekoliko dana kasnije počeo mi je govoriti što trebam raditi: pozicije, koliko trebam naplatiti, stvari koje trebam raditi s klijentom i kolikog dugo, kako ih trebam tretirati i kako s njima trebam razgovarati da mi daju novce”, kazala je Karla.
Bio je to početak četverogodišnjeg pakla u kojem je osim prostitucije bilo i premlaćivanja, vrijeđanja. Jednom je policija upala u motel gdje se nalazila s mušterijom, ali na njenu nesreću nisu je došli spasiti. Sve djevojke okupili su u jednu sobu i fotografirali ih u kompromitirajućim pozama. Nakon toga su zaprijetili kako će njihovim porodicama poslati fotografije ako ne učine sve što oni žele.
Karla je s 15 godina rodila djevojčicu koju je svodnik kasnije koristio kako bi je ucjenjivao. Prijetio je da će ubiti dijete ako ne uradi ono što on želi.
Karla je 2006. godine spašena, a sada je gorljivi protivnik trgovine ljudima i svoje iskustvo prepričava na konferencijama i društvenim događajima. Svoju priču je ispričala i papi Franji.
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare