Published On: Uto, srp. 10th, 2018

ŠJOR JOVO SUBAŠIĆ, OTAC HRVATSKOG LAVA NA VRATNICI: “Srce mi je kao kuća, ovo se teško može opisati”

Danijel Subašić jedan je od junaka sportske Hrvatske i jedan od najzaslužnijih za plasman Vatrenih u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva.  Subašić je briljirao protiv Danske u osmini finala, obranio čak tri jedanaesterca, bio je jednako briljantan, makar je igrao ozlijeđen, u četvrtfinalu protiv Rusije. U obje utakmice Hrvatska je prošla nakon drame i na krilima popularnog Sube.

Ponosna je cijela Hrvatska na Danijela, a ponosan je i njegov tata, Jovo Subašić, koji je, kako piše Zadarski.hr, komentirao vatrenu euforiju koja trese Hrvatskoj, a kojoj je u centru hrvatska nogometna reprezentacija.

”Srce mi je kao kuća, jer je moj Danijel ponos Hrvatske! Ne mogu opisati emocije koje su me pucale dok se odvijala prava drama kod izvođenja jedanaesteraca. Gledam nogomet otkad znam za sebe, gledao sam i neke ranije važne utakmice u kojima je moj sin imao zapaženu ulogu, ili odlučujuću, međutim, ovako nešto teško se može ponoviti”, rekao je tata Subašić, koji se izuzetno veseli ovakvom trenutku. Radosno trenutku za sve Hrvate, sve one koji vole i poštuju Hrvatsku, diljem svijeta.

”Iskreno, noć poslije velikog i stresnog okršaja s Dancima, nisam mogao oka sklopiti od uzbuđenja. Zvali su nas prijatelji iz svih krajeva svijeta, čestitali nam. I kako onda da ne budem ponosan na sina koji je od svoje šeste godine uz nogomet i sport koji mu je donio toliko radosti.  Glavno da se mi svi veselimo radi Hrvatske. I još ćemo…”, zaključio je tata hrvatskog nogometnog reprezentativca.