Subota, 20 srpnja, 2024

Poljski princ izazvao je britanskog političara na starinski dvoboj sabljama (i potpuno je ozbiljan)

Must Read

Poljski princ koji trenutno živi u Londonu izazvao je čelnika nacionalističke stranke na dvoboj. Janek Žilinski je izazvao čelnika Ukipa Nigela Farageana dvoboj u londonskom Hyde parku, kakav se događao u 18. stoljeću.

Žilinski je sin konjičkog časnika Andreja Žilinskog koji je vodio konjički juriš na nacističke postrojbe u blizini Varšave 1939., i time je spasio oko 6.000 židova, prenosi Independent. Janek je objavio video na YouTubeu i na taj način se pobunio protiv diskriminacije njegovih poljskih sunarodnjaka.

Kako kaže Žilinski: “Nagluplji primjer (diskriminacije) je izjava Nigela Faragea da su doseljenici krivi za gužve na autocesti.”.

Žilinski smatra da je dvoboj takvim oružjem nešto što bi svaki poljski plemić i britanski gospodin sa zadovoljstvom prihvatio. Princ je napomenuo da ako Farage ne želi odgovoriti na izazov, mogu to pretvoriti u dvoboj riječima u nekom studiju budući se približavaju izbori u Velikoj Britaniji.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

U Loznici likvidiran Albanac koji je ubio srpskog policajca

Potpredsjednik srpske vlade i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić priopćio je kako je likvidiran Faton Hajrizi, Albanac koji je...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -