Subota, 22 lipnja, 2024

Policija obećala da će istražiti incidente u Tuzli: Trganje zastave, paljenje štale i pucnjevi

Must Read

”Zaprimili smo prijavu o trganju hrvatske zastave te istražujemo taj slučaj”, rečeno je portalu Bljesak.info u Ministarstvu unutarnjih poslova Tuzlanske županije.

O ostalim incidentima, koji su se ovog mjeseca dogodili na području pod njihovom nadležnosti, obećali su nam dati informacije nakon što ih prikupe.

Naime, nakon što s eu medijima pojavila snimka trganja zastave Republike Hrvatske u Živinicama pokraj Tuzle prošlog tjedna, našoj redakciji obratili su se čitatelji iz Tuzle s informacijama o drugim incidentima.

Navode kako je kapelica sv. Ante u mjestu Bukinje već 19 put oskvrnavljena bez da je itko ikada odgovarao za to.

Pored toga, isti dan kad je i strgana zastava Hrvatske, 17. srpnja, u Donjim Dubravama pokraj Tuzle spaljena je štala 70-godišnjaka Ive i Ivke Antunović, u kojoj je izgorjela krava.

Kako tvrde čitatelji, Antunovići su više puta upozoravali policiju kako kradljivci ugljena s površinskog kopa Dubrave upadaju u njihov posjed, vrše krađe, oštećuju put i parcele. No policija, navodi se, nije poduzela ništa.

”Jednom prilikom su upali u ‘hrvatski dio Dubrava’ prije dvije ili tri godine s pet traktora naoružani automatskim puškama te su pucali i traktorima uništili put, a s traktora su povicima psovali i prijetili hrvatskom življu. Nitko nije uhićen tom prilikom”, navodi se u pismu čitatelja.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

SAD podiže tužbu protiv TikToka ne i Facebooka

MINISTARSTVO pravosuđa SAD-a planira usredotočiti nadolazeću tužbu protiv TikToka na optužbe da je popularna platforma društvenih medija kršila prava...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -