Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

POKATOLIČENI SRBIN KOJI SE DOKAZUJE? Branko Dukić smijenio direktora dvorane u kojoj će nastupiti Prijović

Must Read

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić, koji je odbio koncert Aleksandre Prijović u Zadru, a onda se povukao i predomislio, smijenio je direktora Športskog centra Višnjik Denisa Karlovića. Sportski centar Višnjik je dvorana u kojoj će Aleksandra Prijović nastupiti u lipnju.

Dukić je sazvao skupštinu centra, čiji je jedini član, da odluči o smjeni direktora Višnjika, piše Index.

U priopćenju gradonačelnik Dukić navod da “već neko vrijeme postoji narušeno povjerenje između direktora i mene kao gradonačelnika, što je rezultiralo ovakvom odlukom.”

“Skupština trgovačkog društva ŠC Višnjik d.o.o. koju predstavlja gradonačelnik Grada Zadra pripremit će odluku o razrješenju direktora tog Društva Denisa Karlovića”, navodi se u priopćenju.

“Već neko vrijeme postoji narušeno povjerenje između Uprave i Skupštine ŠC Višnjik d.o.o., odnosno direktora i mene kao gradonačelnika, što je rezultiralo ovakvom odlukom. Prvenstveno se to odnosi na nedosljednost u komunikaciji i različitim shvaćanjem prioriteta u djelatnosti samog Društva”, kaže Dukić.

“Nepovjerenje zbog koncerata”

“To nepovjerenje produbljeno je i u prigodi razgovora o organizaciji koncerata više izvođača za koje je direktor tražio moju suglasnost, iako to nije uobičajeno za slična događanja za koja direktor oduvijek potpuno samostalno donosi odluke”, dodaje se.

Konačno, manipuliranje netočnim informacijama prema javnosti nanijelo je reputacijsku štetu tom trgovačkom društvu i Gradu Zadru i potvrdilo nemogućnost daljnje suradnje u uvjetima međusobnog nepovjerenja. Sva prošla i buduća ulaganja u taj sportski kompleks čine dugogodišnji program razvoja sporta Grada Zadra koji se provodi sustavno u više mandata bivših gradonačelnika.

Kroz taj program sustavno se ulažu značajna proračunska sredstva u nove sportske sadržaje i tako će biti u budućnosti te zahvaljujem na doprinosu direktoru Karloviću koji je sudjelovao u provedbi više takvih projekata”, kaže Dukić.

Dodao je kako će Karloviću biti ponuđeno odgovarajuće radno mjesto u ŠC Višnjik sukladno sistematizaciji radnih mjesta i njegovoj stručnoj spremi./HMS/

- Advertisement -

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lukša
Lukša
1 month ago

Vi ste pukli Poskokovci…I Šešelj i Goran Šaric vam zavide koliki ste velikosrbi postali…Možda ste njihovi učenici. Ti vam navodnici ništa ne znače..jadno

Последний

Blokirali smo oglase izdajničkog DC-a Mate Granića

Jer novcem se može kupiti sve i svakog u RH. U HercegBosni ne može. I nemoj da nam netko smeće...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -