Published On: Pon, kol 30th, 2021

Počela 27. kazališna sezona u HNK Mostar

Večerašnjim nastupom s predstavom „Isus, Sin Čovječji“ u okviru jubilarnih 40. Kazališnih/pozorišnih igara BiH u Jajcu Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru službeno će započeti svoju 27. kazališnu sezonu, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Ove godine Igre su posebno važne jer obilježavaju dvostruku obljetnicu jednog od najstarijih kazališnih festivala u Bosni i Hercegovini – 50 godina od osnivanja Festivala (začete 1971. godine) te 40 izvedenih izdanja Festivala (pauza nastala tijekom i nakon rata).

U rujnu su pred ovom kazališnom kućom još tri nastupa na kazališnim festivalima: „Ajmo na fuka“ na 8. Festivalu glumca BiH u Konjicu (13.9.), „Identitluk“ na 20. Festivalu bh. drame u Zenici (18.9.) te „Ja od jutra nisam stao“ na 18. Međunarodnom festivalu komedije „Mostarska liska“ (25.9.).

Predstava „Ajmo na fuka“ bit će izvedena u okviru festivala Open City Mostar, 18. rujna u HNK Mostar s početkom u 18 i 30, a ulazak je slobodan.

Na redovitom repertoaru HNK Mostar u rujnu bit će odigrane predstave „Ajmo na fuka“ 9. rujna i „Jao od jutra nisam stao“ 22. rujna, obje izvedbe počinju u 20 sati. Za ove predstave ulaznice je moguće rezervirati putem Facebook stranice HNK Mostar ili pozivom na broj 036/446 024, a s obzirom na trenutne epidemiološke mjere broj ulaznica je ograničen, kažu u HNK Mostar./HMS/

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x