Published On: Ned, pro 4th, 2022

Plenković sa sinom i troje ministara Vladinim zrakoplovom odletio u Katar: ‘Vjerujemo da će Vatreni nastaviti s vrhunskim rezultatima‘

Vladina delegacija predvođena premijerom Andrejem Plenkovićem otputovala je u nedjelju Vladinim zrakoplovom u Katar.

  • Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković prisustvovat će u ponedjeljak, 5. prosinca, utakmici osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru između Hrvatske i Japana. Uz njega će biti i sin Mario – objavili su iz Vlade RH.

Predsjednik Vlade boraviti će u Katru i na Svjetskom prvenstvu na službeni poziv katarskog premijera Khalida bin Khalife bin Abdulaziza Al Thanija. Uz premijera Plenkovića bit će i potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović.

Još jedan prolazak grupne faze na Svjetskom prvenstvu hrvatske nogometne reprezentacije velik je uspjeh za hrvatski sport u cijelosti. Vjerujemo da će Vatreni nastaviti s vrhunskim rezultatima, na ponos i oduševljenje cijele Hrvatske!, ističu iz Vlade.

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
1 mjesec prije

Džaba sve kada kattollibanska herrcceg-potturrad vrtoglavo nestaje iz BiH. To su bili najgori šugavi migranti koje je BiH ikada primila poslije patarena. Čim se nema šta krasti i opljačkati, odmah motaj prnje i poderane gaće u deku i đala imotska tromeđa.

Poslije Bošnjaka, sada čast imaju Nijemci da vas prime i hrane.

AnonimacMujica
AnonimacMujica
Šta ti kažeš na ovo?  Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
1 mjesec prije

Psihijatrijo, kad su te pustili vanka ? Bubni lexy 10 mg i mirna Bosna, a i mi od tebe.

Alcatraz Taurunum
Alcatraz Taurunum
Šta ti kažeš na ovo?  Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
1 mjesec prije

Vi stalno pominjete kako su turci u BiH naselili V.lahe ali nikako da pomenete povlačenje osmanske poplave iz Madjarske, Slavonije, Dalmacije, Vojvodine, Srbije i Crne Gore i da su se sve po.tu.rice iz tih krajeva naselile u BiH a neki dio direkt zapalio za tursku jer je tada kod vas važilo pravilo da možeš živjeti jedino kao musliman u sultanovom kalifatu a ne u k.afirskim nevjerničkim zemljama. Tako da upravo ti, možda nesvjestan toga potičeš iz gore navedenih krajeva. Pa vaš Babo, otac nacije je Alija Živković Izetbegovic rodom iz Smedereva, Srbija a prva hanuma Bošnjaka Sebija porijeklom iz Crne Gore. Ali sve to riješi jedno noćenje 93će u Holiday Inn, bismilah subnallah 🐑🥴

AnonimacMujica
AnonimacMujica
1 mjesec prije

Nisam siguran da je ovo dobar znak pred Japan okršaj.