Published On: Sri, svi 25th, 2022

Pismo HadžiSchmidtu….

Gospodine Schmidt, kako ste? Kako zdravlje? Kako vam je supruga? Jeste se navikli u Sarajevu?  Kako ide s ljudima?

Jel vam svi upadaju na cesti i govore kako ste baš vi onaj pravi kakvog su dugo čekali da se obračuna s fašistima?

Nadamo se da ste svi dobro, i da ovo vrijeme prije konačne sudbine naše zemlje, koju vi   uvjereni smo, već odavno znate, provodite veselo i razdragano u Sarajevu s vašom boljom polovicom  i da vaši umirovljenički dani prolaze baš onako kako ste oduvijek i planirali : Veselo i među domorodcima na nekom udaljenom otoku daleko od europske civilizacije  i svake logike dotadašnjeg postojanja.

Imamo za vas neka pitanja. Znamo Hrvati smo nismo Muslimani, i ne nadamo se da ćete ikad odgovoriti. Ali jebi ga, nada umire posljednja.

Uvaženi njemački turisto, koji se u šali nazivaš visokim predstavnikom, kako ste vjerojatno upoznati izlazak na  iduće izbore SDA sultanije po šeher Sarayu nazivaju “Džihadom svih džihada”.

Koliko nam je poznato vi ste  zaprijetili i Hrvatima i Srbima, i najavili ste nam da bi bojkot izbora bio protuustavan i da bi za sobom vukao kaznene sankcije.

Svemu smo se mogli nadati al da će nam OHR prijetiti ako ne pođemo u džihad to se nitko nije nadao.

Mi smo g. Schmidt kršćani.

Ne znamo što je džihad.

Mi možemo osnovati neku hajdučku družinu,  al s klanjanjem i islamskim molitvama te ratovima za interese Saudije i Turske nemamo iskustva niti znamo o čemu se radi.

Osim toga, zar bi islamski svijet dopustio da u džihad skupa s njima idu i kršćani?

Kakav je to onda džihad?

Tko je naš vođa džihada znate li?

Što je cilj džihada vas  u OHR-u i SDA i znamo li za kog i za što se borimo?

Imamo li i mi pravo znati za što i za koga ginemo ako smo u džihadu?

Imamo i jedan prijedlog za vas.

Pošto Prostor džihada nameće jednog legitimnog (Komšića) i jednog nelegitimnog bošnjačkog člana (Džaferovića) dakle popunjava 2/3 Predsjedništva/diplomacije i na području FBIH tvrde da je Hrvata samo 7% zašto teret financiranja ne organizirate tako da merhamet plati 2/3 troškova izbora za nivou BIH i 93% troškova izbora za teret Federacije?

Zašto bi Hrvati plaćali troškove krađe vlastite ustavne pozicije koja pripada prema Ustavu baš Hrvatima?

Ne znamo jeste li čitali Ustav, vjerujemo da niste stigli, jer sudeći po vašim reakcijama vi pojma nemate o tom prokletom Ustavu. Preporučamo da pročitate članak koji govori o Predsjedništvu i ovlastima i shvatit ćete da je Ustav jasno propisao da Komšić mora uživati predsjedničku moć veta da bi se smatramo sposobnim za obnašati dužnost koja mu je povjerena od svih građana FBIH.

Dakle nije uvjet Ustava da predjsednik Hrvata bude “iz reda Hrvata” nego da hrvatski član predsjedništva ima moć nacionalnog veta, da ima  legitimitet u hrvatskom klubu doma naroda.

Što to po vama treba značiti što mislite? Nije li to jasan dokaz da je Ustav propisao da se  hrvatski član predsjedništva bira s istog teritorija s kojeg se bira i hrvatski klub Doma naroda? Ili vi imate neko bolje tumačenje?

Međutim Komšić tu moć veta nema niti ju je ikad imao. I on to jako dobro zna jer nikada nije niti će tražiti veto od nadređenog mu hrvatskog naroda, predstavljenog kroz klub Hrvata u Domu naroda FBIH.

Da ste ikada ozbilljno shvatili svoj posao i  pažljivo pročitali Ustav znali biste na što mislimo.

Al nemojte se crveniti, i većina i naših legitimnih hrvatskih političara, naročito zastupnika, pojma nemaju o čemu mi pišemo.

Da znaju, već bi donijeli Deklaraciju u hrvatskom klubu Doma naroda, o permanentnoj uskrati prava na predsjednički veto Komšiču, te istu spremili na očitovanje Ustavnom sudu a par dana nakon toga Ustavni sud, koji jako dobro poznaje svako slovo Ustava bi Komšića morao smijeniti s funkcije i proglasiti nesposobnim za obavljanje dužnosti.

Pitajte Ustavni sud o ovome što pišemo. Vjerujte njima ako ne vjerujete nama.

Ćlan Predsjedništva koji nema pravo koristiti najvažniju predsjedničku ovlast, nije sposoban za vršenje povjerene mu dužnosti. Ustavni sud to zna, mi to znamo sami vi i naši predstavnici to ne znaju: Da je Ustav omogućio u samom svome core tekstu, impeachment svakog od tri člana predsjedništva.

Eto tako, dragi Schmidt. Pisat ćemo vam opet čim nas nešto zasekira. Vidimo mi da vama ljudi pišu i vi odmah reagirate.

Nedavno malo Komšić zagrmio na vas vi već sutra po Dodiku, pa sad grmi Bakir i čeka vašu odluku.

Rekosmo mi, pa što i mi ne bi čoviku lipo sjeli, napisali, šta nas tišti i što očekujemo od njega, pa neće li čovik reagirati.

Uglavnom pustite sad Komšića, ko ga jebe, nek se govno samoizabere na još 4 godine, nek mu kćerka , unuci i praunuci čitaju po enciklopedijama da im je dedo bio takav ljigavac kakvog svijet ne pamti, nek si do kraja uništi “kulturu sjećanja na sebe”  no dajte nam ako možete riješite ovo s plaćanjem izbora koje oni već zovu džihadom.

Nemojte da mi plaćamo njihov džihad pobogu i njihovo otimanje naših prava.

Zamislite g. Schmidt mi opljačkamo vašu privatnu banku, pred vašim očima, tako da to morate gledati, izderemo se pred vama “tekbir” ženu vam isprepadamo, djecu, unuke, i vi dođete doma kad tamo vas čeka uplatnica na kojoj su naznačeni troškovi naše pljačke vaše banke!

Kako biste se vi osjećali?

Znamo da ste vi gore sa Sjevera Trećeg Kraljevstva, osjetljivi na banke pa vam namjerno tu paralelu pišemo.

Znamo  i da ste protiv svih novih političkih struktura koje u sebi nose naziv “Treći” jer mislite da netko želi oteti vama Švabama i Austrijancima naziv “Treći” pošto je Treći Reich izvorna austrogermanska kovanica.

Zato se Brčko nije smjelo zvati Treći entitet nego “distrikt”.

Skontali smo.

Što je njemačka kultura ostaje njemačka kultura.

Treći (Reich) je vaš i austrijski  i ničiji više

Nitko drugi nema pravo praviti ništa što se u imenu sadrži pridjev “Treći” isto kao što se Makedonija nije mogla nastaviti zvati Makedonijom.

Shvatili smo da ima neki razlog.

I da je emotivan, da dira u vaše i austrijske važne i neponovljive povijesne tekovine, koje je i Treći i Prvi i Drugi u BIH osjetio, jer ste jako vezani za vlastiti identitet i povijest vaše i austrijske etničke skupine.

Al eto malo kasno skontašmo.

Nego vraćamo se na pitanje te proklete love.

Ako je OHR već osmislio da izbore 2022 zamijeni ustavni i pravni poitički džihad, dajte se malo sredite s tom raspodjelom troškova.

Nije red da troškove pretvaranja BIH u Erdoganovu državicu plaćaju Nebošnjaci. Neka troškove džihada plaćaju oni koji tvrde da su El Fatihovi sinovi  i koji kad idu na izbore polaze u  džihad svih džihada.

Dakle ako se ide u džihad onda bi bio red da kršćani plaćaju cijenu kasnije , kad džihadisti preuzmu vlast.

Definitivno, niti je u duhu građanskog društva, niti u duhu islamizma, niti u duhu talibanizma da žrtva plaća dolazak svog tiranina na vlast prije samog dolaska.

Prvo džihad, dolazak talibana na vlast,a onda progon.

Ovako nema smisla.

Previše ste na strani jednih, znamo to, al da će doći do tog da se nama unaprijed ispostavlja faktura za tuđe nasilje nad nama,  to se nitko nije nadao.

Jednom smo se zeznuli na Andreju Plenkoviću, Zdravki Bušić i ostalim obavještajcima, tražili su da im damo glas a onda su nam dovezli džihadistu u Vukovar.

Al tu smo bili naivni i lakomi, to je naša osobna krivnja, čiju cijenu plaćamo.

Ovdje kod vas, u Austroturskoj pokrajini Bosni, ovdje je drugačije.

Oni se prije izbora javno deklariraju kao džihadisti, nazivaju nas manjinom, i tvrde da su završili s nama,  te da je sve spremno za mokri austrijski i turski san koji već predugo sanjate, od ona dva uzastopna poraza – napad na Srbe.

Dakle karte su ovde otvorene, i molimo vas lijepo da se zauzmete,  kao dobar njemački financijaš, dobar namjesnik nove njemačko-austrijske kolonije, gubernator habsburške lože nad domorodcima, recimo u Bosnama, da uvjet izlaska na izbore , barem ne bude da nam žene nose hidžabe a muškarci da imaju podvijene hlače i vehabijski štucovane brade.

Podržite nas malo. Ne morate, baš  skroz biti tako loš gost.

Jer znate, pitanje je na kraju, čija će biti zadnja. A zemlja je onog tko na njoj ostane.

I što znate,  možda se dogodi da i vi tu ostanete.

I da izlazi odavde budu zatvoreni.

A vi budete morali napuštati zemlju preko pobunjenih antidžihadističkih prostora.

Što ćete onda šjor Schmidt?

Tko će vam čuvati vaše nepravedne upraviteljske kofere?

Komšić?

Bakir?

Žene SDA?

Teško.

Teško g. Schmidt.

 

guest
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
OdroN _ na _ puTu
OdroN _ na _ puTu
1 mjesec prije

autor teksta plače ko neka Treba !!
ma plači, manje ćes pišat !!

OdroN _ na _ puTu
OdroN _ na _ puTu
Šta ti kažeš na ovo?  OdroN _ na _ puTu
1 mjesec prije

plači ”mali” plači Osto si na Rači .!!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  OdroN _ na _ puTu
1 mjesec prije

Šta je ne koristiš više ime europsky sad si odron u glavu hahahaha
Tipično za muslimane ,mjenjati sve po redu ime,naciju ,pripadnost .

OdroN _ na _ puTu
OdroN _ na _ puTu
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

”pRovalio” si Me !! naMa goVora !!

sad se opeT moram ”maSkiRati !
ha,ha,ha
tvoja glava nije za dvije noge – nego za ceTiri

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  OdroN _ na _ puTu
1 mjesec prije

Čuj maskirati b.u.d.a.le.tine.
Baš si odron u glavu.

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Ako pogledamo da je do sada od strane hrvatskih dužnosnika jedini Zoran Milanović osporio njegov legitimitet riječima: “ u pravu je Dodik kada kaže da tkz VP nema legitimitet od strane VS.
Znači li to da će Čović i Plenković bezpogovorno prihvatiti sve njegove postupke pošto ne osporavaju njegovu nazočnost.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

u mutnom se riba lovi

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Što više argumenata i to neoborivih Šmit sve zalupaniji Islamofil, nadati se da neće kao i Korin Kormak, bivša američka veleposlanica u BiH, tajno u nekoj od sarajevskih 200 džamija izreći šehadet. Ti ćevapi i mlade djevojke, koje se čedno nude čine čuda, tako je propao Švarc bez šilinga opeljušile ga sarajevske cure, a ni Incko nije bio imun na ćevape i mlade podatne cure.Poslije idu ucjene i klasična muslimanofilija.

OdroN _ na _ puTu
OdroN _ na _ puTu
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

takVi su ti MusliManici, ko god dodje iz EU – odmah mu ”SIHRE”
bace !
nisu ni Amerikanci imuni na te njiHove ”SIHRE” !!

maGija je cuDna coc ??

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  OdroN _ na _ puTu
1 mjesec prije

Nisu tu sihri niti upregnuti džini kakvog sihribaza, mada ništa nije nemoguće nego slatkohranost, džabica, ćevapi,mlade cure, gotovo djevojčice, viski, jrftinoća, ali i zamka za blesave MZ tikvane.

Lola
Lola
1 mjesec prije

Bravo Poskoče!