KAKO SE KALIO DŽIHAD: Paradoks Komšoglu Al Žexa

Da je doista poštivatelj Ustava zemlje kojoj zabija četvrti Zulfikarov mač u srce, zemlje koju nevjerojatno prezire, mrzitelj svega hrvatskog i srpskog u BIH, Željko Komšić bi nakon što položi četvrti put prisegu kako će “čuvati Ustav, konstitutivnost i ravnopravnost naroda” , prisegu koju on svaki put porekne i pogazi, i uvijek bez sankcija OHR-a!,

dakle taj i takav Komšić,

da je doista patriot BiH,

i da su mu svi narodi na srcu,

da doista poštuje ZAVNOBIH, i njegovu odredbu da je BIH i hrvatska i srpska i bošnjačka,

dakle da je taj paradni komunist i paradni titoist,  malo više komunist i titoist

a manje džihadist,

da je malo više pravnik

a manje SDA pripravnik,

da je angažirani hrvatski član Predsjedništva

a ne garažirani Bakirov muhmin u otetom uredu hrvatskome,

tada bi taj ljudski ološ, iscjedak babe Miše

uzeo svoju kemijsku olovku,

čak i  nju hrvatskom krvlju i znojem plaćenu

te bi ,

da imalo poštuje svog djeda,

pradjeda,

šukundjeda s očeve strane,

kao i svoju majku, baku i pramajku,

stao i napisao podnesak Ustavnom sudu BIH

u kojem bi ih pitao sljedeće:

Je li činjenica da muslimani koji su počinili Genocid u Grabovici, pokolj hrvatske djece na ljuljačkama u Vitezu, zločine u Uzdolu, na Stipića Livadi, i drugi koji im šefuju od Cikotića do Bakira smiju Hrvatima nametati člana Predsjedništva ,  i je li li neustavni i nelegalni OHR-ov Izborni zakon, nikad od Hrvata prihvaćen, koji  takvima, ubojicama s WTC-a  omogućuje nametanje njega Komšića, je li dakle sve to, uključujući njega Željka Komšića, sve skupa povreda vitalnog nacionalnog interesa ili nije.

To je njegov prvi zadatak koji bi morao uraditi da je legalist i da nije nacionalist nacije koja ga je i izmislila. Ne kao sebe nego puno gore.

Kao dodatan dokaz svom podnesku, da je doista ustavni patriot, i da mu je stalo do jačanja odnosa Bošnjaka i Hrvata, to bazdivo džihadističko potrčkalo zatražilo bio od hrvatskog kluba Doma naroda da se taj isti klub izjasni, ima li on Komšić, barem ovaj četvrti put, moć veta, koje mu samo Hrvati mogu dati i njihov njemu nadležni parlament za tu ovlast – hrvatski klub Doma naroda.

I ako se oni , onako inertni kakvi jesu, udostoje odgovorit mu da to pravo nema i da nikad to pravo nije imao jer nikad nije niti pobijedio, pošto je vazda bio nametnut, Komšić bi sam morao podnijeti ostavku. U ime ljudskosti i poštivanja Ustava.

No  smeće ništa od ovog neće učiniti a niti će ga Ustavni sud smijeniti, iako zna da isti ne može obavljati dužnost jer ne uživa najvažniju predsjedničku ovlast (predsjednički veto). Smeće će nastaviti provoditi nasilje nad Hrvatima i nastaviti živjeti u strahu od osvete vlastitog naroda. Koji mu nikad niti zaprijetio nije. Jer je svjestan što mu čini i jer zna da  narod na nasilje ne može odgovoriti nego nasiljem. A nema tog Hrvata koji može baš za svaku hrvatsku ruku jamčiti da neće biti ruka teška poput Gavrilove.

Ne dao Bog da to Hrvati učine tek tada bi im SDA propaganda nametnula radikalizam na obraz, no tko može jamčiti da Naručitelji WTC-a već nisu naručili njegovu glavu?

U svakom slučaju Komšić će umrijeti u strahu. Prezren do besvijesti. A  umrijet će po onoj narodnoj “Tko u strahu živi i na grobu mu prde”.

Za kraj, pošto pizdun ništa od ovog neće učiniti, jer ne smije, jer bi se Naručitelji naljutili, neka barem odgovori Hrvatima šta je radio u Varešu 1993, i kako se našao tamo pošto tvrdi da je Sarajevo bio grad pod opsadom?

Ili da pucamo u glavu, šta se dogodilo pa je njega zapao Vareš a ne Grabovica? – Mjesto koje su iz postojanja genocidom izbrisali građani “žrtve”, stanovnici tog nestašnog “grada pod trogodišnjom opsadom”.

Ili da ne okolišamo mjesto u kojem je bošnjačka Armija BIH nekažnjeno počinila nit manje nit više nego najgori genocid u modernoj povijesti Europe. Duplo genocidniji od Srebrenice.

Porecite i demantirajte nas ako možete.

Da vas jebo Agius i svo prokleto i korumpirano sudstvo haaško. Sudstvo koje se proglasilo nenadležnim za zločine Bin Ladena i Bin Alije u hrvatskim i srpskim zemljama Hercergovini i Bosni.

poskok.info