Srijeda, 29 svibnja, 2024

Pandurević: Spriječiti izbornu prijevaru u Srebrenici

Must Read

Poslanica SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Aleksandra Pandurević smatra da izbornu prijevaru u Srebrenici treba spriječiti, a ne liječiti, dodajući da od MUP-a Republike Srpske očekuje da provjeri novoprijavljene stanovnike u ovoj općini.

Ona je u izjavi Srni navela da je Zakon o prebivalištu i boravištu jasan, te da MUP Srpske treba provjeriti svako novoprijavljeno prebivalište i poništiti ga, kao i osobnu iskaznicu, ukoliko ustanovi da osoba koja se prijavila ne živi na toj adresi.

“Tu ne treba podlegnu nikakvim pritiscima nekakve inicijative Emira Suljagića. Neka krenu od Muamera Zukorlića i samo rade po zakonu. Izbornu prijevaru treba spriječiti, a ne liječiti”, dodala je Pandurevićeva.

Ona je ocijenila licemjernom borbu bošnjačkih stranaka za očuvanje vlasti u Srebrenici, ističući da su u vrijeme dok bukte požari u ovoj općini ponovo pokazali nemar i nebrigu i da im je samo stalo do nezakonitog bogaćenja.

“Dok požar tjedan dana guta Srebrenicu, gdje im je vd načelnika i kandidat za načelnika općine Ćamil Duraković? Ljudi ostaju bez imovine, šteta od požara je višemilijunska, a Durakovića i Sadika Ahmetovića nema ni na slikama. Toliko o njihovoj brizi o Srebrenici i Srebreničanima “, rekla je Pandurevićeva.

Ona je navela da je u susjednom Bratuncu lokalna vlast sanirala 10 požara.

“Od MUP-a Republike Srpske očekujem da pronađe piromane i poduzme zakonske mjere protiv onih u Srebrenici koji nisu reagirali i poduzeli mjere za sprječavanje širenja i gašenja požara”, naglasila je Pandurevićeva.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -