Published On: Ned, kol 26th, 2012

Pandurević: Spriječiti izbornu prijevaru u Srebrenici

Poslanica SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Aleksandra Pandurević smatra da izbornu prijevaru u Srebrenici treba spriječiti, a ne liječiti, dodajući da od MUP-a Republike Srpske očekuje da provjeri novoprijavljene stanovnike u ovoj općini.

Ona je u izjavi Srni navela da je Zakon o prebivalištu i boravištu jasan, te da MUP Srpske treba provjeriti svako novoprijavljeno prebivalište i poništiti ga, kao i osobnu iskaznicu, ukoliko ustanovi da osoba koja se prijavila ne živi na toj adresi.

“Tu ne treba podlegnu nikakvim pritiscima nekakve inicijative Emira Suljagića. Neka krenu od Muamera Zukorlića i samo rade po zakonu. Izbornu prijevaru treba spriječiti, a ne liječiti”, dodala je Pandurevićeva.

Ona je ocijenila licemjernom borbu bošnjačkih stranaka za očuvanje vlasti u Srebrenici, ističući da su u vrijeme dok bukte požari u ovoj općini ponovo pokazali nemar i nebrigu i da im je samo stalo do nezakonitog bogaćenja.

“Dok požar tjedan dana guta Srebrenicu, gdje im je vd načelnika i kandidat za načelnika općine Ćamil Duraković? Ljudi ostaju bez imovine, šteta od požara je višemilijunska, a Durakovića i Sadika Ahmetovića nema ni na slikama. Toliko o njihovoj brizi o Srebrenici i Srebreničanima “, rekla je Pandurevićeva.

Ona je navela da je u susjednom Bratuncu lokalna vlast sanirala 10 požara.

“Od MUP-a Republike Srpske očekujem da pronađe piromane i poduzme zakonske mjere protiv onih u Srebrenici koji nisu reagirali i poduzeli mjere za sprječavanje širenja i gašenja požara”, naglasila je Pandurevićeva.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare