Srijeda, 29 svibnja, 2024

Ovo su osumnjičenici za ubojstvo male Danke Ilić

Must Read

Srpska policija potvrdila je kako su dvojica osumnjičenika priznala izvršenje zločina u slučaju nestanka malene Danke Ilić. Podsjetimo, uhićeni su radnici Javnog komunalnog poduzeća “Vodovod” Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot kod Bora, navodi ATV.

U srpskim medijima pojavile su se njihove fotografije. Prema medijskim napisima, njih dvojica su priznala kako su službenim vozilom usmrtila dvogodišnju Danku, nakon čega su njeno tijelo bacili na divljem deponiju na Starom banjskom putu.

Blic piše kako su u službenom vozilu “Vodovoda” otkriveni tragovi krvi koji su omogućili da se utvrdi što se dogodilo. “Po planu rada poduzeća, bilo je poznato tko je vozio automobil u kritično vrijeme, provjerom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah su priznali ubojstvo”, kazao je Blicov izvor./HMS/

- Advertisement -

18 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -