Published On: Pon, srp 5th, 2021

OVO SE NE DOGAĐA NI U BJELORUSIJI: HRT sinoć objavio intervju s Plenkovićem star 7 mjeseci…

HRT je i dosad bio krcat aferama i problemima, a ova vijest duboko je zatresla javnu televiziju koja se, podsjetimo da i to ostane zapisano, uglavnom financira iz prisilnih pretplata koje šalje građanima.

Uhićenje Kazimira Bačića izazvalo je snažne potrese i na Prisavlju. Tako se jučer Aleksandar Stanković gledateljima ispričao zbog mnogočega.

“Neugodno mi je zbog uhićenja glavnog ravnatelja HRT-a. To je velika sramota za ovu kuću”, napisao je na početku.

“Neugodno mi je jer radim u ustanovi koja tuži vlastite i novinare drugih medija zbog kritike”, dodaje.

“Neugodno mi je kao novinaru što je u proteklih 10 godina u programima HTV-a bilo intervjua s premijerima, predsjednicima i ministrima koji su izgledali kao da te osobe razgovaraju same sa sobom u ogledalu”, dodao je, među ostalim.

Na HRT-u emitiran intervju s Plenkovićem. Novogodišnji

Na HRT-u je sinoć emitiran intervju s Plenkovićem. Novogodišnji. U programu HRT-a 4 sinoć u 20:05 sati emitirana je emisija Romano Bolković – 1 na 1: predsjednik vlade Andrej Plenković.

Intervju je nastao 29. 12. prošle godine. U intervjuu emitiranom na javnoj televiziji za koju plaćate pretplatu tako se sinoć moglo saznati o potresu u Petrinji i šteti koju je nanio.

“Nadamo se da će 2021. godina biti bolja”, predvidio je Plenković.

Jasno, nikakvog smisla nema da prepričavamo što je premijer govorio prije pola godine. Za vijesti stare preko pola godine plaćate HRT, ne trebamo vam za to mi. Primijetite samo jelku u lijevom kutu.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x