Ovo je muškarac koji je autom pregazio svog prijatelja i ubio ga na licu mjesta: Učinio je to iz osvete

Osumnjičeni je u srijedu navečer u naselju Jošine autom pregazio i na licu mjesta ubio svog prijatelja, a zatim pobjegao. Policija ga je satima po gradu tražila

Muškarca (45) kojeg se tereti za teško ubojstvo autom u bjelovarskim Jošinama policija je u petak ujutro privela na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo. Očekuje se da će državno odvjetništvo od suda tražiti pritvor.

Osumnjičeni je u srijedu navečer u naselju Jošine autom pregazio i na licu mjesta ubio svog prijatelja, a zatim pobjegao. Policija ga je satima tražila, dok su gradom kolale razne teorije o tome zašto je naselje pod blokadom i što se dogodilo. Sinoć je policija dala najpotpunije priopćenje do sad. “Sumnja se da je oko 17.30 sati, u Bjelovaru, u Ulici Ivana Gregorića s namjerom usmrćenja, zbog osvete radi ranijeg sukoba, vozilom na nogostupu udario 53-godišnjaka nanijevši mu osobito teške tjelesne ozlijede od kojih je 53-godišnjak na mjestu događaja preminuo. Događaju je prethodio međusobni verbalni sukob i fizički napad 53-godišnjaka na 45-godišnjaka nakon čega je osumnjičeni napustio mjesto događaja na koje se vratio za kratko vrijeme i ubrzavajući vozilom bez kočenja usmrtio 53-godišnjaka”, navela je policija.

VEZANI ČLANCI:

Portal Klikni.hr doznao je kako je svađa između dvojice muškaraca započela u jednom ugostiteljskom objektu na području grada koji su zajedno napustili. Automobilom koji je vozio 45-godišnjak stigli su u Jošine, gdje stanuje njihov zajednički poznanik. Dokazi koje je policija tijekom očevida pronašla upućuju na to da je okršaj, i to ne samo verbalni, nastavljen i u automobilu jer su u njemu pronađeni tragovi krvi. Kako se neslužbeno doznaje, uhićeni muškarac i pokojnik godinama su se družili te su bili u prijateljskim odnosima.