Published On: Sat, Jul 25th, 2020

Ovaj apsolutni heroj mislio je da mu otimaju nećakinju. I posve je nag izletio iz kuće da je spasi

Priča iz engleskog Middlesbrougha, s posve golim ujakom Nathanom Murphyjem koji izletava iz kuće misleći da mu netko upravo otima i odvozi nećakinju, postala je ultimativni hit na društvenim mrežama. Izaziva, srećom, salve smijeha jer se radilo o lažnom alarmu, a nećakinja Lucy samo je negdje malo zalutala.

No kako je posve nag čovjek skoro završio u potjeri za automobilom koji je, činilo se nakratko, odveo djevojčicu Lucy? Kako je kasnije pojasnio, spavao je kada je iz dvorišta kuće čuo urlike i vriske svoje sestre koja je mislila da je bijeli kombi odveo njenu kći Lucy. “Skočio sam iz kreveta, pokušao pronaći svoju odjeću i na kraju sam samo zgrabio majicu, misleći da su gaće, i odjurio dolje”, prepričao je Nathan.

KAKAV UJAK I BRAT!

Jureći do automobila kojim će, kao, u potjeru za Lucy, takav se nag i uspio poskliznuti. Kaže kako ga je pošteno ‘oprao’ adrenalin pa je osjetio slabost u nogama i jednostavno pao. Bilo mu je, priča, i malo neugodno što je na ulicu na kojoj je bilo i djece, izletio posve gol, a još mu je neugodnije bilo kada je shvatio da njegova nećakinja Lucy bezbrižno prilazi kući.

Do cijele je zabune došlo kada je mama djevojčice mislila da je čula iz obližnjeg kombija dijete koje viče “mama!”, a zvučalo joj je kao njena Lucy. No, u trenutku kada je shvatila da je njena djevojčica na sigurnom, i mama se počela zafrkavati oko nagog bratovog juriša iz kuće. “Nisam se mogla prestati smijati, ali sada barem znam da mi čuva leđa i da će uvijek biti tu za mene”, rekla je mama djevojčice.