Ova tri horoskopska znaka najveći su zodijački pesimisti

Iako nitko ne može biti nasmijan, veseo i optimističan cijelo vrijeme, neki znakovi redovno vide čašu polupraznom. Otkrijte tko su najveći zodijački pesimisti i što mogu učiniti da bi na život ipak gledali malo vedrije

Jarac

Pripadnici tog znaka vrlo ozbiljno shvaćaju život i nerijetko naginju pesimističnom raspoloženju. Astrolozi kažu da Jarčev temperament odražava mračno i hladno doba godine u kojemu su rođeni. Tad se Sunce tek počinje penjati s dna ekliptike na koje je sišao na dan zimskog solsticija. Marljivi, vrlo ambiciozni i prerano umno sazreli, streme visokim ciljevima i zapadaju u turobna raspoloženja ako se stvari ne odvijaju po planu ili ako samo naslute nevolju. A Jarci gledaju jako daleko i uočavaju naznake problema dugo prije ostalih.

Iako nisu od onih koji se lako predaju, prepreke i zamke s kojima se sreću čine ih ogorčenim, mrzovoljnim i ciničnim. Nastavljaju borbu po inerciji, iz prkosa, iako ne vjeruju u pobjedu. A ako postignu uspjeh, prestrogi su prema sebi i zamjeraju si sitne pogreške koje drugi ne primjećuju. Da bi udobnije živjeli, moraju uspostaviti zdravu ravnotežu između posvećenosti obavezama i potrebe za opuštanjem i razonodom. Odvojenost od poslovnih i imovinskih pitanja nije gubljenje vremena, već način obnove energije i životne motivacije.

Sienna Miller rođena je 28. prosinca 1981. u znaku Jarca

Izvor: Profimedia / Autor: THE HAPA BLONDE / BACKGRID / BACKGRID USA / JANET MAYER/STARTRAKSPHOTO.COM / INSTAR IMAGES / RCF / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Škorpion

Na glasu kao zodijačka njuškala, nepovjerljivi su i stalno tragaju za spletkama i prljavim rubljem. Prestanu li posvuda vidjeti zakulisnu igru usmjerenu protiv njih i suzdrže li se od prigovaranja i bockanja, uvidjet će koliko su mentalne energije trošili na jalove i štetne radnje.

Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967.

Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Rak

Vrlo osjetljiv i ćudljiv, brzo prelazi iz vedrine u tjeskobu i potištenost. Sklon je zabrinutosti i predviđanju nepovoljnih razvoja situacija za sebe i bližnje. Da bi se poštedio briga, drži se daleko od većih izazova i nastoji živjeti mirno u svom kutku. No ako uoči ugrozu po sebe ili voljene, uhvatit će se u koštac s njom makar mislio da joj nije dorastao.

Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990.

Izvor: Profimedia / Autor: OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia