Published On: Čet, pro 14th, 2017

OTAC PREMINULOG VOJNIKA ‘Bože, jesam li u nečemu pogriješio da mi uzimaš dijete, njegovoj Mariji treba tata…’

Da je to u Hrvatskoj sjeo bih u automobil i otišao k njemu. Moj se Mario nikada nije žalio da ga nešto boli ili da ima nekih zdravstvenih problema, bio je pravi vojnik koji je u odori obišao cijelu Hrvatsku”, kroz suze je rekao Slavko Pavišić za 24 sata.

Sa sinom se čuo prije nekoliko dana. Tada je bio veseo i govorio kako mu je dobro…

“Moj sin Damir i ja smo ga nazvali, bilo je 20 minuta prije 14 sati. Mobitel mu zvoni, ali se on nije javio. Nakon nekoliko sati iza toga došli su dečki iz MORH-a i donijeli su nam strašnu vijest, rekli su da je Mario preminuo oko 14 sati”.

Mario je otišao prije nepuna dva tjedna, a u kući obitelji u Donjoj Varoši, nedaleko Stare Gradiške svi su u nevjerici, pogotovo njegova supruga Ivanka, kćer Marija i sin Nikola.

“Marija završava osmi razred i sada kada joj je najpotrebniji tata, ostala je bez njega. Kada je polazio od kuće našalio se i rekao joj je: ‘Marija nemoj se udati dok ja ne dođem'”, govori njegov otac i zaključuje: “Stalno se preispitujem i pitam se ‘Bože, jesam li u nečemu pogriješio da mi uzimaš dijete, ono što najviše boli'”.