OŠTRO REAGIRAO Novinarka HRT-a objavila sliku s Praljkom što je naljutilo Mostovca

Riječka urednica i novinarka HRT-a Matea Krmpotić objavila je fotomontažu generala Praljka kako pije mineralnu Coca Cole prije stradanja. Navedeno je naljutilo Mostovog zastupnika Marina Miletića.

“Dio hrvatske ljevice, napose onaj koji sebi voli tepati naprednjaštvo naprosto nas svojim ponašanjem, izjavama – uvjeri u posve suprotne stvari. Mnogi od tih ljudi su vrlo isključivi, tolerantni su samo prema svojim istomišljenicima, a nas sve druge – kada bi imali prilike najradije bi ‘utopili u čaši vode’. Oni naime vole i prihvaćaju samo one koji misle poput njih samih”, napisao je na X-u Miletić.

“Među takve spada i nova snaga riječkog HRT-a, iz dinastije Krmpotić. Matea Krmpotić. Urednica i novinarka, pazite na javnoj televiziji i radiju koji plaćaju porezni obveznici – sprda se na najgrublji način sa suicidom generala Praljka uspoređujući njegovo stradanje s ljudima koji su teško zdravstveno stradali od mineralne Romerquelle. Jadan taj riječki HRT”, poručio je.

‘Sanjam Hrvatsku u kojoj će novinari pisati istinu’

“Neki su ginuli za slobodu. Neki su si radije oduzeli život nego ga živjeli bez časti (a nitko nikada si ne bio smio oduzimati život). Neki su dali otkaz nego li bili dio sustava u kojima su se nametale zabrane. A neki? Nekima je sve samo – zajebancija”, upozorio je Mostov zastupnik.

“Sanjam Hrvatsku u kojoj će novinari pisati istinu i boriti se za istinu. Sanjam Hrvatsku u kojoj se nitko neće sprdati sa svetinjama drugih. Sanjam Hrvatsku u kojoj ćemo prihvaćati jedni druge unatoč različitostima. I sanjam Hrvatsku u kojoj će mladost napredovati ne radi svojih ideologija agendi i poguranaca obiteljskih i političkih dinastija nego radi svoje sposobnosti. I za takvu Hrvatsku se borim”, zaključio je Miletić, prenosi Direktno.hr