Published On: Čet, sij 11th, 2018

Orbanova pobjeda: Mađari u nacionalnoj anketi odbacili Sorosev plan o premještaju migranata

Mađari su golemom većinom odbacili “Sorosev plan” o premještaju migranata u Europskoj uniji na temelju obaveznog sustava kvota, objavio je glasnogovornik mađarske vlade u srijedu, pozivajući se na obrađene rezultate vladine ankete.

Sveukupno je vraćeno 2.356.811 ispunjenih upitnika, što uključuje njih 2.178.320 u pisanoj formi i dodatnih 178.491 putem interneta, otkrio je Zoltan Kovacs na konferenciji za medije.

Govoreći o američkom multimilijarderu mađarskog podrijetla Georgeu Sorosu, glasnogovornik je rekao da je broj onih koji su kroz svih sedam pitanja odbacili “Sorosev plan” veći od 2,3 milijuna.

To je najuspješnija nacionalna anketa koju je dosad provela vlada Viktora Orbana, zaključio je Kovacs.

Istraživanje se odnosilo na Sorosev plan koji su stvorili Soros i čelnici Europske unije na sastancima iza zatvorenih vrata u Bruxellesu da prisile sve zemlje članice EU-a da napuste kvote za migrante i sruše zaštitne zidove na granicama. Mađarski premijer Viktor Orban tvrdi kako je Soros glavni planer koji stoji iza političke kampanje da se Europa preplavi migrantima s Bliskog istoka i iz Afrike.

Izvor: Hina

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare