Published On: Sub, stu 18th, 2017

Okej, ovo se trebalo dogoditi prije par godine, ali super je i sad; Facebook ukida one dosadne pozivnice za igrice

Facebook, lako je se oko toga složiti, koliko god se konstantno modificirao, ima mnoštvo problema. Kompanija je izgleda, odlučila adresirati jedan, možda ne tako veliki, ali sigurno jedan od najiritantnijih- pozivnice za aplikacije.

Dakle, nitko vas više neće moći pozvati da igrate Candy Crush, Framville ili neku sličnu napornu igru koja je hit taj mjesec. Pozivnice za aplikacije već su neko vrijeme su u pozadini. Od prije nekog vremena pojavljuju se samo na mobitelima, a postoji i mogućnost da se blokiraju.

NEMA VIŠE NOTIFIKACIJA ZBOG CANDY CRUSHA

Sada, izgleda, zauvijek nestaju. Potez je najavljen na kompanijinom službenom blogu u četvrtak poslijepodne, a pozivnice bi trebale potpuno nestati do veljače 2018. godine. OsimApp Invitea, još sedam opcija za developere aplikacija na Facebooku prestat će se koristiti.

“Facebook konstantno razmišlja o ome kako pomoći našoj development zajednici. U tu smo svrhu nedavno napravili reviziju naših proizvoda, s ciljem da poboljšamo rješenja koja developerima donose najveću vrijednost. Rezultat svega je da će neki naši proizvodi nestati”, napisali su iz Facebooka na blogu.